Επίσκεψη Τουριστών Κρουαζιερόπλοιου στη Ναύπακτο-Η συστηματική προβολή της περιοχής κεφαλαιοποιείται και αποδίδει

Aerial drone photo of iconic fortified port and medieval castle uphill in historic city of Nafpaktos, Aitoloakarnania, Greece

Επίσκεψη στην Ναύπακτο θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη, 5 Μαρτίου, 150 περίπου ταξιδιώτες-επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που αναμένεται να αγκυροβολήσει νωρίς το πρωί στο Λιμάνι της Πάτρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews, από τις 9 το πρωί της Τρίτης έως τη 1 το μεσημέρι οι ταξιδιώτες θα μεταβούν στην πόλη της Ναυπάκτου με συνολικά τρία τουριστικά λεωφορεία. Η συγκεκριμένη επίσκεψη θεωρείται δοκιμαστική και περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό της εταιρείας που διαχειρίζεται το κρουαζιερόπλοιο προβλέποντας τοπικές εκδρομές.

Η συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι της προβολής της Ναυπακτίας κυρίως από τον δήμο Ναυπακτίας, αλλά και η δυναμική που έχει αναπτυχθεί-και είναι πλέον προφανής-αποδίδουν σταθερά, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών του τουρισμού.

Ελπίζουμε ως περιοχή να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και το συγκεκριμένο δρομολόγιο να καθιερωθεί, ώστε να προκύψουν ακόμη μεγαλύτερα οφέλη για τα οποία ως προορισμός έχουμε, η αλήθεια είναι, εργαστεί και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πλέον αρκετά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...