Επανέρχεται το ΠΑΜΕ για τον πρόεδρο του Εργατικού κέντρο Ναυπάκτου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Και την αστυνομία κάλεσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας να βγάλει έξω από το «τσιφλίκι του» το ΕΚΝΔ εργαζόμενους που ζητούσαν τα αυτονόητα. Το Μητρώο μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν  στις 2,3&4 Ιούλη του 2012. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από  όλους αυτούς που τόσα χρόνια ακολουθούν και υπερασπίζονται την  πολιτική του «εργατοπατερισμού», η οποία έχει φέρει το κίνημα σε αυτή την κατάσταση αλλά και γεννάει τέτοιες συμπεριφορές.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συναδέλφους μας να απομονώσουν όλους αυτούς τους συνδικαλιστές που με την πολιτική που ακολουθούν το μόνο που κάνουν είναι να στήνουν με την πλάτη στον τοίχο τους εργαζόμενους. Δεν χρειάζεται το συνδικαλιστικό κίνημα συνδικαλιστές που συνεργάζονται με εργοδότες, με την επιθεώρηση εργασίας, που είναι σε ανοιχτή αλληλογραφία με τα υπουργεία και δεν ενδιαφέρονται για συναδέλφους τους που είναι ανασφάλιστοι.

Τούτες τις δύσκολες στιγμές άκου το ΠΑΜΕ!

Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει. Τσακίζει ζωές και δικαιώματα. Χωρίς ένα κίνημα ισχυρό, ταξικό, ένα κίνημα που θα ενώνει όλα τα λαϊκά στρώματα, στον αγώνα για την ικανοποίηση των αναγκών τους, στην σύγκρουση με τα μονοπώλια και την Ε.Ε. δεν θα μπορέσουμε να βάλουμε φρένο, να σταματήσουμε, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική. Η ζωή μας θα χειροτερεύει.

Τώρα έχεις πείρα, ξέρεις για το ΠΑΜΕ!

Είναι το ταξικό κίνημα που επιδιώκει να γίνει «όλη η Ελλάδα μια Χαλυβουργία», ώστε να μην περάσει ο οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει τις εργασιακές σχέσεις. Είναι το κίνημα που διακηρύσσει σε όλους τους εργαζόμενους «χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά». Είναι το κίνημα που δίνει μάχες καθημερινά στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα σχολεία, παντού! Μόνο αυτό το κίνημα, αυτοί οι ταξικοί αγώνες μπορούν να  φέρουν αποτελέσματα. Τέτοιους εκπροσώπους χρειάζεται το συνδικαλιστικό κίνημα  που είναι μπροστά σε όλους τους αγώνες μικρούς και μεγάλους, δίπλα στους εργαζόμενους για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους

Η ελπίδα σήμερα βρίσκεται σε ένα κίνημα που θα οργανώνει τη λαϊκή αντεπίθεση, θα απορρίπτει διλήμματα, ιδεολογήματα και εκβιασμούς, όπως ευρώ ή δραχμή, Ευρωπαϊκή Ένωση ή χάος. Το χάος είναι ο ευρωμονόδρομος, η εκμετάλλευση, οι μισθοί των 400 ευρώ, τα νηστικά παιδιά στα σχολεία, η εξαθλίωση, η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, οι άρρωστοι που δεν έχουν γιατρό και φάρμακα…

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι μια ευκαιρία. Από την κάλπη είναι ανάγκη να βγει η αλλαγή των συσχετισμών. Να βγουν ακόμα πιο ισχυρές οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕ Το Ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ                                            ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΕΛΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                                                                 ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                                        ΛΙΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΜΠΟΥΡΗ – ΔΟΥΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                                         ΣΙΝΟΓΕΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...