Ετήσιο Αντάμωμα Καταφυγιωτών 2013

antamomaΣτις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας και παρόλες τις οικονομικές αντιξοότητες, η Αδελφότητα Καταφυγιωτών αποφάσισε για μια ακόμη χρονιά να πραγματοποιήσει στην πλατεία του χωριού μας το Αντάμωμα των Απανταχού Καταφυγιωτών. Το Αντάμωμα είναι θεσμός που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων μας και κρίνεται απαραίτητο να διαφυλαχθεί και να εργαστούμε όλοι μονιασμένοι για την επιτυχία του συμμετέχοντας με κάθε τρόπο (χρηματική ενίσχυση, προσφορές αγαθών, ενημέρωση μελών).

            Το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου 2013 προσκαλούνται άπαντες οι Απανταχού Καταφυγιώτες ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό να συμβάλλουν όπως αυτοί νομίζουν για την μέγιστη επιτυχία του Ανταμώματός μας.  Επιταγή των καιρών η ενεργοποίηση και συμμετοχή όλων.


Το ημερήσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής :

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013, ανήμερα της Πεντηκοστής θα τελεσθεί Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, Επιμνημόσυνος Δέηση στο Μνημείο των πεσόντων υπέρ της Πατρίδας και θα γίνει κατάθεση προς τιμήν τους. Θα ακολουθήσει συνεστίαση όλων των παρευρισκομένων στην πλατεία του χωριού.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό θα είναι να μην έρθει κανείς πολιτικός στο Καταφύγιο …… γιατί μάλλον θα τα ακούσουνε από τους Καταφυγιώτες ……. βαρύ το κλίμα για όλους είτε είναι πλειοψηφία είτε μειοψηφία …… στο Δήμο Ναυπακτίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...