Ευγενία Μανωλίδου: “Με τον Άδωνη είμαστε ένα”

Ευγενία Μανωλίδου:
Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά για τον έρωτά της με τον σύζυγό της αλλά και για το μουσικό της όνειρο.
 Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ” τονίζει ότι “με τον Άδωνι είμαστε ένα. Εγώ αισθάνομαι πιο δεμένη μαζί του μαζί του τώρα και όσο περνά ο καιρός ακόμη περισσότερο. Όσο καλύτερα γνωρίζω τον Άδωνι τόσο περισσότερο τον αγαπώ. Προσπαθώ να τον στηρίζω σε όλες του τις αποφάσεις και τις κινήσεις…”.

Για το καλλίγραμμο σώμα της και τη διατροφή της αποκαλύπτει ότι “έχω βάλει σε μια σειρά τη διατροφή μου και το πρόγραμμα της ζωής μου σε γενικές γραμμές…

Τρώω υγιεινά και παραδοσιακά φαγητά, γιατί μου αρέσει πολύ και η γεύση των προϊόντων αυτών, ελαφρά, διότι αλλιώς με πειράζει πολύ το στομάχι μου, απλώς ταλαιπωρούμαι με σκαμπανεβάσματα μερικών κιλών, διότι όταν κάτι μου αρέσει πολύ, το τρώω σε μεγάλες ποσότητες”.

Όσον αφορά το μουσικό της όνειρο δηλώνει: “Εδώ και μερικούς μήνες ολοκλήρωσα ένα καινούργιο έργο, το οποίο έγραφα επί ενάμιση χρόνο, ένα λυρικό δράμα, πρωταγων΄σιτρια του οποίου είναι η Νίνα. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη παραγωγή, με πλήρη συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και σολίστες”, ενώ για την τηλεόραση ανέφερε: “Δεν μου έχει λείψει. Είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτήν την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά η συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μου έχει λείψει”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...