Εύκολη νίκη για την Παλαιοπαναγιά…

DSC_0007ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 0
Καλύτερη η Παλαιοπαναγιά νίκησε τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου στο Ξηροπήγαδο , οι παίκτες του Σ. Σταυρόπουλου είχαν καλή απόδοση και τον έλεγχο του αγώνα από την έναρξη της αναμέτρησης. Μόλις στο 10’ ο Τσιριμώκος έχασε το κοντρόλ ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση και έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Στο 20’ ο Ζέλιος με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί πριν φτάσει η μπάλα στον τερματοφύλακα. Στο 30’ Κοντός και Ζέλιος άλλαξαν πολύ όμορφα τη μπάλα με τελικό αποδέκτη τον δεύτερο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα 1-0. Στο 35’ ο Μαράντζας επεχείρησε σούτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 40’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θώδη ο Κοντός με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στη συνέχεια οι παίκτες της Παλαιοπαναγίας έχασαν ακόμη τρείς ευκαιρίες να διευρύνουν το σκόρ με το Θώδη στο 50’ που δεν πάσαρε στους αμαρκάριστους Πολονύφη και Κοντό , στο 60’ με απυθείας εκτέλεση φάουλ του Πολονύφη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 78’ με τον Παπαδόπουλος Μ. με σούτ έξω από την περιοχή.
Για την Παλαιοπαναγιά διακρίθηκαν Ζέλιος, Πολονύφης , Μαράντζας, Κοντός.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς: Καρναχωρίτης, Γεωργακόπουλος, Ντζουμάνης , Θεοδωρόπουλος , Σωτηρόπουλος, Τσιριμώκος(60’ Παπαδόπουλος Μ.), Μαράντζας, Θώδης(85’ Κατσάμπας), Κοντός, Πολονύφης, Ζέλιος(78’ Πετσίνης).

Το φιλμ του αγώνα:
10’ Χάνει το κοντρόλ ο Τσιριμώκος και χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0
20’ Ατομική προσπάθεια του Ζέλιου από αριστερά πριν σουτάρει διώχνουν οι αμυντικοί.
30’ΓΚΟΛ ένα δύο Κοντός – Ζέλιος τελικός αποδέκτης ο δεύτερος που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.
35’ Πολύ καλό σουτ του Μαράντζα έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.
40’ΓΚΟΛ Κόρνερ του Θώδη κεφαλιά του Κοντού η μπάλα στα δίκτυα.
50’Συνεργασία Μαράντζα και Θώδη σουτ του δεύτερου μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα άουτ αν και διπλά βρισκόταν ελεύθεροι Πολονύφης και Κοντός.
60’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολονύφη αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας.
78’ Πολύ καλό σουτ Παπαδόπουλου Μ. από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα λίγο άουτ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...