Ζωϊτάκης:”Οι Πικραμένοι των εκλογών να σταματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές.”

“Οι Πικραμένοι των εκλογών να σταματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές.”

Ας μπει ένα τέλος στα παπαγαλάκια και στον λαϊκισμό. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι οι παραλίες της Ναυπάκτου, Ψανής και Γριμπόβου, δεν είναι στη λίστα με τις γαλάζιες σημαίες, ξεκίνησαν οι επικριτές να λένε ότι η Ναύπακτος είναι μόνο για βεγγαλικά και κάμερες.
Αυτή η κριτική, όμως, δεν είναι παρά μια προσπάθεια να υπονομεύσουν την πραγματική αξία της πόλης μας.Η απόκτηση της γαλάζιας σημαίας απαιτεί την εκπλήρωση αυστηρών κριτηρίων που αφορούν την ποιότητα των υδάτων, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, την περιβαλλοντική διαχείριση και τις υπηρεσίες/εγκαταστάσεις.
Το γεγονός ότι οι παραλίες μας δεν πληρούσαν όλα τα κριτήρια αυτά δεν πρέπει να αποτελεί αφορμή για άδικες επιθέσεις και κριτική.Δεν είναι δυνατόν μονο, η παρούσα δημοτική αρχή να ευθύνεται για την απώλεια των γαλάζιων σημαιών από την πρώτη χρονιά της θητείας της, δεδομένου ότι η αξιολόγηση είχε γίνει πολύ νωρίτερα από τότε που ανέλαβε καθήκοντα.
Αυτό δείχνει ότι τα προβλήματα ήταν ήδη και δεν δημιουργήθηκαν ΞΑΦΝΙΚΑ.
Αντί να επικρίνουμε και να δημιουργούμε αρνητικό κλίμα, ας εστιάσουμε στο πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και να κάνουμε τις παραλίες μας ακόμα καλύτερες.
Είναι απαράδεκτο οι πικραμένοι των εκλογών να βάζουν τρικλοποδιές και να υπονομεύουν .
Αντί να σπέρνουν διχόνοια και να δημιουργούν προσκόμματα, ας διαχειριστούν την απόρριψη από τους δημότες και ας επιλέξουν τον δρόμο της εποικοδομητικής κριτικής και της συνεργασίας.
Η προσωπική τους απογοήτευση ΔΕΝ πρέπει να γίνεται εμπόδιο στην πρόοδο της πόλης.
Η Ναύπακτος είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία, όμορφα τοπία, οι παραλίες της, Ψανή και Γρίμποβο, παραμένουν δημοφιλείς και αγαπημένοι προορισμοί για ντόπιους και επισκέπτες, ανεξαρτήτως του αν έχουν ή όχι γαλάζια σημαία.
Το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη συγκεκριμένη διάκριση δεν μειώνει την αξία και την ομορφιά τους.Αυτοί που επικρίνουν χωρίς να προτείνουν λύσεις, αυτοί που κατηγορούν χωρίς να βοηθούν, είναι αυτοί που πραγματικά κάνουν κακό στην πόλη μας.
Η Ναύπακτος δεν χρειάζεται περισσότερη κριτική, χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη, συνεργασία και ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έχει.
Ας μην επιτρέψουμε σε μερικά παπαγαλάκια να αποθαρρύνουν.
Να δείξουμε ότι η Ναύπακτος μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να προχωρήσει μπροστά,ας δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την πόλη μας, να την κάνουμε ακόμα πιο ελκυστική και να προσφέρουμε στους κατοίκους και τους επισκέπτες μας την καλύτερη #ΔΥΝΑΤΗ_ΠΟΛΗ.

Η Ναύπακτος αξίζει περισσότερα, να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να το πετύχουμε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...