Η «Αγορά» κυκλοφορεί με τίτλο: «”Δεύτερη ευκαιρία” με 120 δόσεις»

H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Με τίτλο «”Δεύτερη ευκαιρία” με 120 δόσεις» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει τη νέα ρύθμιση που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για οφειλές ελευθέρων επαγγελματιών και βιώσιμων επιχειρήσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Επίσης η «Αγορά»:

    δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, τα νέα πρόσωπα και τις καραμπόλες.

    αποκαλύπτει ότι το σενάριο για μία νέα μείωση του αφορολογήτου ορίου βρίσκεται πλέον στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.  

    φέρνει στο φως 11 νέες ρυθμίσεις του ασφαλιστικού που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και θα επηρεάσουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους και ασφαλισμένους.  

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ο οποίος δηλώνει: «Θεωρώ επαρκείς τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες», του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος τονίζει: «Δεν έχω σκοπό να βρω καταφύγιο σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ» και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία επισημαίνει: «Εθνική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εφικτή».

Ακόμα: Το Σάββατο στην Αγορά: Μίλτος Πασχαλίδης Νέο-Ακυκλοφόρητο CD

Μίλτος Πασχαλίδης – Περσείδες

Το νέο-ακυκλοφόρητο cd του Μίλτου Πασχαλίδη με 13 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...