Η Διαδρομή μας καθορίζεται από τις πράξεις μας και την προσφορά μας και αποτελούν οδηγό για το μέλλον.

Φίλες και φίλοι, πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη του νυν Δημάρχου, του Γιώργου Καπεντζώνη. 

Έως και την ημέρα των εκλογών βούληση μου είναι να μιλήσουμε για το σήμερα της Δωρίδας, με ότι αυτό συνεπάγεται, όπως φυσικά και για το αύριο του τόπου μας. Ο χώρος του διαδικτύου είναι ένα από τα μέσα που επιθυμώ να λάβει χώρα αυτή η συζήτηση. Προσωπικά και σε κάθε τόνο ξεκαθαρίζω ότι κάθε προσπάθεια μετατροπής του σε «αρένα κατασπάραξης» προσωπων και οικογενειών με βρίσκει και θα με βρίσκει κάθετα απέναντι! 

Αφορμή για τη συγκεκριμένη μου παρέμβαση είναι τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στα social media, όπου άνθρωποι και οι οικογένειές τους έγιναν βορά, δεχόμενοι προσωπικές επιθέσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική αντιπαράθεση! 

Τα κίνητρα αυτών που επιλέγουν να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο δρόμο μου είναι άγνωστα αλλά και αδιάφορα! Ο «βούρκος» όμως μέσα στον οποίο επιθυμούν να μετατρέψουν την προεκλογική περίοδο είναι χρέος όλων μας να μη γίνει ανεκτός! Χωρίς καμία έκπτωση σε αυτό! 

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημητρης Γιαννόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε:

«Σαν συνδυασμός είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε είδους πόλωση. Άλλωστε σε ένα μικρό τόπο όπως η Δωρίδα δεν χωρούν τέτοιες αντιπαλότητες».

Περιμένω την παρέμβαση του ιδίου ή στελεχών της παράταξής του, που είναι κατά τα άλλα πολυγραφότατοι, ζητώντας στην πράξη την περιφρούρηση την αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας, καθώς πλέον έχουμε γεγονότα απαράδεκτων προσωπικών-οικογενειακών επιθέσεων, που πολύ φοβάμαι πως μας δείχνουν μόνο την αρχή των διαθέσεων κάποιων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...