Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή (Βίντεο)

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή (Βίντεο)
Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή

Για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η Δόμνα Κουντούρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3.

Για τη ζωή της μετά το Fame Story 3 όπου τη γνωρίσαμε αλλά και για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη διπολική διαταραχή από την οποία υποφέρει όπως υποστηρίζει, μίλησε η Δόμνα Κουντούρη, που βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Όπως αποκάλυψε η Δόμνα, μετά τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου, υπήρξαν κάποιες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε η διπολική διαταραχή, με την οποία διαγνώστηκε, όπως είπε.

«Είμαι πολύ επιλεκτική με τον κόσμο που βρίσκεται γύρω μου. Και αυτοί ήταν που με βοήθησαν να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Δόμνα Κουντούρη.

«Δεν είχα σκεφτεί πως κάτι έχω. Μέχρι που έγιναν κάποια γεγονότα και τότε κατάλαβα πως κάτι έχω» αποκάλυψε η Δόμνα.

Η καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη περιέγραψε πως έφτασε στη διάγνωση της διπολικής διαταραχής, λέγοντας πως στην αρχή οι πρώτες διαγνώσεις έκαναν λόγο για κατάθλιψη.

Η Δόμνα περιέγραψε και την περιπέτεια που είχε κατά τη διάρκεια της χορήγησης αντικαταθλιπτικών με την ψυχική της υγεία, μέχρι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

«Το πιο ωραίο ήταν όταν τελείωσε όλο αυτό. Γιατί όταν έχεις χάσει το μυαλό σου και καταφέρνεις να το ξαναβρείς ,είναι σημαντικό. Ένιωσα πολύ δυνατή» δήλωσε η Δόμνα Κουντούρη.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...