Η επίσημη παρουσίαση του Απόλλωνα Πατρών

Στους χώρους του Κλειστού Γηπέδου στην Περιβόλα, παρουσίασε επίσημα η Κ.Α.Ε. «Απόλλωνας Πάτρας» την ομάδα για τη σεζόν 2012-2013. Στην εκδήλωση  παρέστησαν όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, διοικούντες και φίλοι της ομάδας.

Πεποίθηση όλων είναι ότι με την στήριξη των φιλάθλων ο Απόλλωνας Πατρών θα παραμείνει στην «μεγάλη» κατηγορία (Basket League ΟΠΑΠ).

Ο Βασίλης Λιανός ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης τους αθλητές και το προπονητικό τιμ που έφεραν ξανά τον Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία. «Για εμάς ξεκινάει το πρωτάθλημα μεθαύριο» είπε και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα επόμενα βήματα της ομάδας θα είναι θετικά.

 

Δήλωση προπονητή Ν. Βετούλα

Ο Νίκος Βετούλας χαρακτήρισε ευχάριστη τη στιγμή για το σύλλογο, να αγωνίζεται ξανά στην Α1 μετά από πέντε χρόνια απουσίας. Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον μεθαυριανό αγώνα, που θα είναι ο πρώτος στην έδρα του Απόλλωνα Πατρών και εκτίμησε ότι με τη βοήθεια του κόσμου και την στήριξη της διοίκησης θα καταφέρει η ομάδα στο τέλος της χρονιάς να παραμείνει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην «μεγάλη» κατηγορία.

 

Δηλώσεις παικτών

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος μίλησε για «ένα όνειρο των ανθρώπων της διοίκησης και του φίλαθλου κόσμου του Απόλλωνα που γίνεται πραγματικότητα». Έθεσε σαν στόχο της ομάδας την καθιέρωση στη Α1. «Είμαστε μια νεανική και καλή ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω ότι ήλθε η ώρα το Σάββατο να κάνουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στο γήπεδό μας» πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Λιανός χαρακτήρισε τιμή του να ανήκει στην ομάδα και υποσχέθηκε ότι οι παίκτες θα δώσουν το 101% των δυνάμεών τους για να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία, και να κάνουν περήφανη την πόλη.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που συμμετέχω στην Α1 μπάσκετ με τον Απόλλωνα» τόνισε ο Γιάννης Μολφέτας και πρόσθεσε: «Είμαι ο μικρότερος σε ηλικία όμως η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη».

Ο Δημήτρης Λυμπέρης εξέφρασε την ικανοποίησή του που είναι μέλος του Απόλλωνα Πατρών, ενώ ο Δημήτρης Ζαφείρης ότι με τους ρυθμούς που δουλεύει σήμερα η ομάδα, θα καταφέρει να φτάσει στο στόχο της.

Ο Κίτον Γκραντ δήλωσε ότι εκτιμά την ευκαιρία που του δόθηκε να έλθει στον Απόλλωνα και θα προσπαθήσει να κάνει τους ανθρώπους της ομάδας περήφανους για την επιλογή τους.

Ο Έρικ Μακ Κόλουμ είπε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στον Απόλλωνα και την Πάτρα. «Είναι ευχάριστο που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ελπίζω να ξεκινήσουμε με νίκη τους εντός έδρας αγώνες μας» πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Θανόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα ευοδωθούν οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας, ενώ ο Παναγιώτης Καπερώνης μίλησε για την εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου, που ήταν να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Πατρών στην Α1.

«Είμαι ενθουσιασμένος» δήλωσε ο Λάρι Τέρνερ για την χρονιά που ξεκίνησε. «Έχουμε μια σπουδαία ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και υπάρχει χημεία μεταξύ μας» ανέφερε.

Ο Γκόρντον Κλάιμπερ δήλωσε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας και ζήτησε την υποστήριξη του στον αγώνα του Σαββάτου.

Τους ανθρώπους του Απόλλωνα που του έδωσαν την ευκαιρία να έλθει στην ομάδα ευχαρίστησε ο  Ανδρέας Πελεκούδας και πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να κρατήσουν την ομάδα εκεί που πρέπει.

Ενθουσιασμένος από την επαγγελματική ευκαιρία που του δόθηκε δήλωσε ο Σέιν Γουόκερ και τόνισε πως η ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στην μεθαυριανή αναμέτρηση.

Την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι η ομάδα θα έχει θετικά αποτελέσματα εξέφρασε ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς και παρέπεμψε για τα καλύτερα…στο γήπεδο.

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ

«Πρέπει να κερδίσουμε» ήταν η απάντηση του προπονητή Ν. Βετούλα στο σχετικό ερώτημα. Για τις απουσίες παικτών (Ν. Αργυρόπουλος, Σ. Γουόκερ) δήλωσε ότι θα αντικατασταθούν επάξια. «Υπάρχουν δύο είδη παικτών: Οι μεν που σε κάθε ευκαιρία βλέπουν μια δυσκολία, και οι δε, που σε μια δυσκολία βλέπουν μια ευκαιρία» τόνισε ο προπονητής της ομάδας και ενέταξε τους παίκτες του φετινού ρόστερ σε αυτούς που είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία.

 

...

 

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...