Η Νάντια Μπουλέ στο Φώτης Μαρία live…Δείτε την συνέντευξή της.Βίντεο

Η Νάντια Μπουλέ ήταν η καλεσμένη της εκπομπής «ΦΜ Live», το μεσημέρι της Δευτέρας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτιμήσεις της στο αντρικό φύλο, ενώ εξήγησε για ποιον λόγο δεν συμπαθεί το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Σχετικά με τις προτιμήσεις της στο αντρικό φύλο, μετά από την προβολή ενός βίντεο στο οποίο το κοινό έκρινε πως στη Νάντια Μπουλέ αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν μπορώ τους γυμνασμένους. Μου αρέσει όταν ο άλλος είναι πιο τσουπωτός! Δεν έχω κάποια προτίμηση στους γυμνασμένους».

Όσο για τους λόγους που αποφεύγει τον γάμο, η Νάντια Μπουλέ είπε: «Με ρώτησαν αν φοβάμαι τον γάμο και είπα ότι με τρομοκρατεί σαν κατάσταση. Με φοβίζει πάρα πολύ η εξέλιξη που μπορεί να έχει μια σχέση και που πολλές φορές έχουν οι γάμοι. Μια τέτοια εξέλιξη ήταν κι αυτή των γονιών μου και επειδή το έχω ζήσει από μέσα, ξέρω πως δεν είναι μια ωραία εμπειρία να χωρίζουν οι γονείς σου. Εγώ ήμουν περίπου 13 όταν χώρισαν οι δικοί μου. Οπότε φοβάμαι πάρα πολύ να μπω και εγώ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...