Η ομάδα καθηγητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ξανά αύριο στη Ζάκυνθο για το Ναυάγιο

H διεπιστημονική ομάδα καθηγητών του Πολυτεχνείου, θα επισκεφθεί ξανά αύριο Τετάρτη το νησί της Ζακύνθου προκειμένου να μελετήσουν εκ νέου την κατάσταση και να λάβουν επιπλέον πληροφορίες, ώστε να παραδώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση προς υλοποίηση για τη διάσωση του πλοίου «Παναγιώτης».

Μετά από επικοινωνία του Βουλευτή, Διονύσιου Ακτύπη, με τους αρμόδιους καθηγητές οι οποίοι προΐστανται της μεγάλης αυτής προσπάθειας, ο Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οφείλω να ενημερώσω πως ήδη γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα μια συνολική μελέτη, ένα ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο θα μας οδηγήσει στη διάσωση του πλοίου και στην προστασία και αξιοποίηση αυτού του εμβληματικού τοπόσημου για το νησί μας.

Η επιστημονική αυτή μελέτη και προσέγγιση που θα κατατεθεί από την ειδική ομάδα καθηγητών, είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, προκειμένου το δεύτερο σε επισκεψιμότητα αξιοθέατο στην Ελλάδα, να αποκτήσει ξανά, την αίγλη που του αρμόζει».

imerazante.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...