Η παρουσία των Μ.Μ.Ε.ματαίωσε τη συνεδρίαση του συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Aναβολή μέχρι να γνωμοδοτήσει η περιφέρεια !!!

Φαίνεται ότι η παρουσία των τοπικών Μ.Μ.Ε. ήταν αρκετή ώστε να ματαιωθεί το προγραμματισμένο για τις 6 σήμερα το απόγευμα του συνδέσμου στερεών αποβλήτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία.

Στην αρχή της συνεδρίασης τέθηκε θέμα παραμονής των Μ.Μ.Ε στην αίθουσα από τα μέλη του συνδέσμου κ.κ Παναγόπουλο και Πατούχα.Μάλιστα ο δεύτερος επικαλούμενος σχετικό νόμο ( 2690/99-αρθ 14) αξίωσε να βγουν από την αίθουσα τα Μ.Μ.Ε,αλλά και άνθρωποι όπως εκλεγμένοι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.Φυσικά σε παλαιότερες συνεδριάσεις του συνδέσμου κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και υπήρχαν φορές όπου τη συνδρίαση του συνδέσμου παρακολουθούσαν πλήθος ακροατών.Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.Και φαίνεται ότι το πρόβλημα της διεξαγωγής ήταν τα Μ.Μ.Ε και μόνον αυτά.

Δεκτή τελικά έγινε η πρόταση του αντιδημάρχου Δωρίδας Α.Ευσταθίου  για αναβολή της συνδρίασης,ενώ ερώτημα θα απευθυνθεί προς την περιφέρεια προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με αυτή τη διχογνωμία.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης και της συζήτησης σχετικά με την διεξαγωγή όχι της συνεδρίασης είχε προσέλθει και ο αντιπεριφερειάρχης κ.Υφαντής του οποίου δεν επετράπη ούτε η δική του παρουσία και αποχώρησε,καθώς και του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας Α.Κοτσανά,ο οποίος επικαλέστηκε την απόφαση των 4/5 των μελών του συνδέσμου προκειμένου να αποφασίσουν αφού οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων είναι ανοιχτές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...