Θεσσαλονίκη: Έπιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ

Σε…λάθος αποδίδεται η σύλληψη ενός 48χρονου Γεωργιανού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκηςως ηθικού αυτουργού στη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Σολονίκ και της συντρόφου του, «μις Ρωσία» Σβετλάνα Κόττοβα το 1997.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία για τη σύλληψή του ύστερα από λάθος των διωκτικών Αρχών που προέκυψε από «συνωνυμία» και για την ακρίβεια από τη χρήση κοινών ψεύτικων στοιχείων ταυτότητας. Το αποτέλεσμα ήταν οι Αρχές να «φορτώσουν» στον 48χρονο Γεωργιανό την ηθική αυτουργία για ένα έγκλημα που ουδέποτε διέπραξε. Ο 48χρονος είναι καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι για κάποια εκτέλεση.

Ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες o πραγματικός ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι έγκλειστος στις ρωσικές φυλακές εδώ και χρόνια.

πηγη newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...