Θρηνεί η Ναυπακτία για τον θάνατο 13χρονου – Ενός λεπτού σιγή στον αγώνα Όμηρος – Ατρόμητος.Βίντεο

Θρηνεί η Ναύπακτος για τον θάνατο  ενός παιδιού, του 13χρονου 

Το άτυχο αγόρι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή μετά από επέμβαση καρδιάς.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία που συγκινημένη σήμερα έμαθε πως χάθηκε η μάχη που έδινε ο Νεκτάριος για τη ζωή του.

Καθώς ο αδερφός του αδικοχαμένου 13χρονου αγωνίζεται  στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν η διοίκηση του Ατρόμητου , του Ναυπακτιακού Αστέρα κλαι ο προπονητής της ομάδας του Ομήρου κ. Ζαμπάντης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ατρόμητου Γέφυρα Αντιρρίου

Σύσσωμη η διοίκηση, προπονητής και παίχτες του Ατρόμητου Αντίρριου εκφράζουμε τα θερμότατα συλληπτήρια μας στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας Βασίλειο Μπανιά καθώς και σε όλη την οικογένεια του για την τραγική απώλεια του μικρού Νεκτάριου. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια .Αναπαυμένος ο μικρός Νεκτάριος στην γειτονιά των αγγέλων..

Η ανακοίνωση του Ναυπακτιακού Αστέρα

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια μας, στον νεαρό ποδοσφαιριστή Βασίλειο Μπανιά και την οικογένεια του για την απώλεια του μικρού αδελφού του Νεκτάριου.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Ζαπάντη

Στη προθέρμανση του αγώνα με τον Ατρόμητο Αντιρρίου,πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του 13 χρόνου αδερφού του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Μπανιά Βασίλη. Η διάθεση και η χαρά του παιχνιδιού έγινε άμεσα θλίψη παντού σε όλους στο γήπεδο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...