Θ.Ασημάκης:Aποσύρει τον συνδυασμό του από τη διαδικασία διεκδίκησης του δήμου Δωρίδος

Στην ζωή μας πολλές φορές έρχονται στιγμές που πρέπει να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να θέσουμε προτεραιότητες.

     Προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν, εδώ και καιρό, την ενασχόληση μου με τις ανοιχτές εκλογικές διαδικασίες που χρειάζονται, για να ολοκληρωθεί η σύνθεση του συνδυασμού. 

      Οπότε, κρίνοντας ορθό, σύμφωνα με τις αρχές που με εκφράζουν, αποφάσισα να αποσυρθώ από την διαδικασία διεκδίκησης της θέσης του δημάρχου Δωρίδος και να μην συμμετάσχω σε οποιαδήποτε διαδικασία. 

      Παράλληλα ο συνδυασμός “Όραμα για τη Δωρίδα” αναστέλλει τις αντίστοιχες διαδικασίες και τα μέλη και οι φίλοι μπορούν να ακολουθήσουν ο καθένας την πορεία που επιθυμεί.

     Θα θέλαμε ως συνδυασμός να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για τη στήριξη σε όλους όσοι μας στήριξαν με την ψήφο τους, αλλά και όσοι βρήκαν σε εμάς μια δίοδο για να εκφράσουν τα προβλήματα τους αλλά και τις λύσεις που θεωρούν σωστές. 

     Να ζητήσουμε συγνώμη, από όσους παραμελήσαμε, χωρίς πρόθεση, αλλά λόγω υποχρεώσεων.

   Δεν θα ζητήσουμε συγνώμη όμως από όσους δυσαρεστήσαμε στην προσπάθειά μας για το κοινό καλό, αλλά δεν ήταν σκοπός μας να είμαστε αρεστοί, αλλά σωστοί, σύμφωνα με το Όραμα μας για τη Δωρίδα.

     Τέλος δεν θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στους υποψήφιους καθώς ή προσωπική εκλογή του καθενός δεν θα πρέπει να ορίζεται ως επιτυχία, αλλά ως ευθύνη. Θα ευχηθούμε σοβαρότητα, εργατικότητα, καθαρό πολιτικό αγώνα και αίσθηση ευθύνης για το καλό της Δωρίδας.

Θάνος Ασημάκης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...