ΙΚΑ Ναυπάκτου τέλος….

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΤΟΥ “ΘΕΙΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ  ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υποδιοικητή ΙΚΑ ΕΤΑΜ κου Παπαθανασίου , στα μέσα της παρούσας χρονιάς, προς τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Εργ.Κέντρου και τον πρόεδρο των Επαγελματοβιοτεχνών της πόλης μας, ότι το ΙΚΑ θα παραμείνει ενεργό στην πόλη, ως Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης μεν , αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες και με την παρούσα δομή (εκτός ελλαχίστων αλλαγών), σήμερα, με ένα έγγραφο που απευθύνεται προς το ………..ΙΚΑ Μεσολογγίου, και προς τον Δήμο Ναυπακτίας, ζητά η Διοίκηση του ΙΚΑ από τον Δήμο, να βρεί χώρο, να αναλάβει το κόστος( ηλεκτρισμού-θέρμανσης-καθαριότητας), να έχει απαραίτητες υποδομές τηλεπικοινωνίας, για να στεγάσει το  υπό σύσταση Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης.
Αυτά βέβαια “αν υπάρχει η δυνατότητα”. Άν δεν υπάρχει  αυτή, από τον Δήμο, τί θα γίνει?? Λουκέτο τελείως???
Επίσης, αναφέρεται ότι η στελέχωση “θα είναι επαρκής”. Με πόσους υπαλλήλους?? Σαν το ΚΕΠ της ΔΟΥ?? Πως θα εξυπηρετούνται οι εκατοντάδες που συρρέουν καθημερινά στο ΙΚΑ Ναυπάκτου, το οποίο από το 2012 παρόλες  τις μειώσεις προσωπικού (συνταξιοδοτήσεις – απολύσεις), με υπεράνθρωπες προσπάθειες εξυπηρετεί αξιοπρεπώς  τους πολίτες??
Αγαπητοί ηγήτορες της πόλης, θα βρεθούμε εντός ολίγου διαστήματος να κλαίμε άλλη μια υπηρεσία σε αυτή την πόλη. Αν νοιάζεστε για την υποβάθμιση αυτή αντιδράστε.
Αγαπητοί συμπολίτες.
Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, παραμυθιάζεται ο πολίτης ότι όλα  θα γίνονται εύκολα, γρήγορα, καλύτερα από πρίν, και δεν τρέχει τίποτα αν συρρικνωθεί μαι υπηρεσία. Αυτό πρεσβεύει και η Διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, στο Δελτίο Τύπου της 19/12/2013 για τα Γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης.(www.ika.gr).
Για να ισχύουν αυτά , θα πρέπει να υπάρχει  σωστή στελέχωση, μηχανογράφηση, ύπαρξη δυνατότητας οικονομικών συναλλαγών, δυνατότητα αναζήτησης αρχείου.
Αρχείου, το οποίο, πρόθεση είναι (απ΄ ότι φαίνεται) , να μεταφερθεί.Το αρχείο, που πέρα από ασφαλιστικά στοιχεία, είναι και η ζωντανή ιστορία  των επιχειρήσεων και οικοδομών της πόλης από το 1950.
Η  κίνηση αυτή της Διοίκησης μέσα στις γιορτές, (και πέρυσι  20/12/2012 υπογράφηκε το κλείσιμο) μόνο τυχαία δεν είναι.
Οι εξελίξεις θα το δείξουν..
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Γιάννης Α. Κυρίτσης


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...