ΙΟΝΙΑΝ ΤV:Ζωντανά ο Εορτασμός της Μεγάλης Παρασκευής από το Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου

Το Ιόνιαν TV θα μεταδώσει ζωντανά την επιβλητική θρησκευτική εκδήλωση της Μεγάλης Παρασκευής από το Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου, την 30η Απριλίου 2024, και 20 λεπτά μετά τις 8 μ.μ.

Η εκδήλωση αναμένεται να συγκινήσει και να εμπνεύσει τους θεατές με την πομπή των Επιταφίων των δύο κεντρικών ενοριών της Ναυπάκτου, του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου και του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, σε συνοδεία της Παπαχαραλαμπείου Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Κορυφαίο μουσικό στοιχείο της βραδιάς θα είναι η ερμηνεία του αριστουργηματικού έργου του Σταύρου Κουγιουμτζή «Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» από τη διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου. Συμμετέχουν η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου και η Χορωδία της Πάτρας “CANTELENA”, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού. Μουσική συνοδεία από τους Ηλίας Καλούδη και Γιώργο Κονή, ενώ στην αφήγηση και απαγγελία θα αναλάβει ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Η μετάδοση θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πνευματικής κατάνυξης και θα φωτίσει τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς με τη ζωντανή παρουσίαση αυτού του σπουδαίου θρησκευτικού και πολιτιστικού γεγονότος. Οι δεκάδες αναμμένες δάδες και ο φλεγόμενος σταυρός στην είσοδο του λιμανιού, σε συνδυασμό με τους Ύμνους της Ημέρας, θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό θέαμα που αναμένεται να συγκινήσει και να εντυπωσιάσει τους θεατές.

Αυτή η ζωντανή μετάδοση αποτελεί μέρος της δέσμευσης του Ιόνιαν TV να προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο και να ενισχύει την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Παρακολουθήστε την απευθείας μετάδοση του Ιόνιαν TV και βιώστε από την άνεση του σπιτιού σας την ατμόσφαιρα και την ένταση αυτού του μοναδικού γεγονότος.

Τηλεοπτική & Διαδικτυακή μετάδοση :

Τηλεοπτικά επίγεια μέσω Digea, στην πλατφόρμα της ΕΟΝ – NOVA (θέση 725), & στο κανάλι μας στο YouTube, Facebook και Hybrid TV. IONIAN… και είσαι παντού!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...