Ισόπαλοι στη Γουριά Εθνικός και Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Ισόπαλοι στη Γουριά Εθνικός και Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς

Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να «αποδράσει» σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον πρωτοπόρο Εθνικό Γουριάς. Ο άνεμος που φυσούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δυσκόλεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Μαντέλο να φεύγει από δεξιά και με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου. Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς στο δεύτερο ημίχρονο είχαν πολύ καλή απόδοση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και τα κατάφεραν στο 86’, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Εθνικού ο Ρισβάς Κ. από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα διαμορφώσει το τελικό 1-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ (Αριστοτέλης Μεταξούλης): Καρατζογιάννης, Ζαπάντης, Τσαλαφούτης, Παλιάτσας, Μαντέλος (70’ Βασιλείου Λ.), Καλύβας Α., Κούσουλας Σ., Καλύβας Σ., Ζωγράφος, Βασιλείου, Παππάς (50’ Πάσχος).

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Σταυρόπουλος, Πατογιάννης, Σανιδάς, Ρισβάς Α., Ρισβάς Κ., Φράγκος (67’ Βαρελάς), Γιαννόπουλος (70’ Παπαντωνίου), Πλυταριάς (51’ Μανδέλλος Αθ.)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...