Καθαρίστε φυσικά και ανέξοδα τα gadget σας

Καθαρίστε φυσικά και ανέξοδα τα gadget σας
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικά προιόντα. Με ένα απλό καθάρισμα είστε σίγουροι ότι η υγεία σας είναι σε καλά χέρια.
Tablet υπολογιστή:

Η ευρεία εξάπλωση τον συσκευών με οθόνη αφής και η χρήση τους από ολοένα και περισσότερο κόσμο, φαίνεται πως μπορεί να κρύβει έναν κίνδυνο που λίγοι έχουν κατά νου όταν χρησιμοποιούν – και κυρίως, όταν μοιράζονται με άλλους.
Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, η μετάδοση μικροβίων και ασθενειών μέσω της επαφής με οθόνες αφής.
Αναμείξτε ίση ποσότητα λευκού ξιδιού με νερό και βάλτε το διάλυμα σε ένα μπουκαλάκι με βαποριζατέρ.
Ψεκάστε ένα βαμβακερό πανί – χρησιμοποιήσετε ένα παλιό σας t-shirt- με το διάλυμα ίσα ίσα για να το υγράνετε και όχι να το μουσκέψετε.
Κατόπιν με κυκλικές κινήσεις καθαρίστε την οθόνη.

Προσοχή: Διαβάστε τις οδηγίες καθαρισμού της οθόνης πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληκτρολόγιο:

Περισσότερα μικρόβια περιέχουν τα πληκτρολόγια των υπολογιστών απ’ ό,τι το κάθισμα της τουαλέτας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρετανικής μελέτης.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε διάφορους χώρους, αλλά κυρίως σε γραφεία, όπου διαπιστώθηκε ότι τα περισσότερα πληκτρολόγια περιέχουν μικρόβια, τα οποία προκαλούν τροφική δηλητηρίαση και είναι πέντε φορές πιο βρώμικα από τις κοινόχρηστες τουαλέτες ενός γραφείου.
Καθαρίστε τα πλήκτρα του με ένα υγρό πανί και κατόπιν με τον αέρα του σεσουάρ απομακρύνετε την σκόνη που δεν μπορείτε να καθαρίσετε.

Κινητό τηλέφωνο:


Τα κινητά τηλέφωνα φέρουν 18 φορές περισσότερα μικρόβια από την χειρολαβή που υπάρχει στο καζανάκι μιας συνηθισμένης ανδρικής τουαλέτας.
Απενεργοποιήστε το και υγράνετε ελαφρά –προσοχή μην μουσκέψετε – ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδια.
Σκουπίστε καλά την οθόνη του τηλεφώνου σας επιμένοντας στα σημεία που είναι ιδιαίτερα βρώμικα και μετά με ένα στεγνό πανί απορροφήστε όποιο ίχνος υγρασίας έχει απομείνει.
Έτοιμο! Ενεργοποιήστε το κινητό σας!

Προσοχή:

Ο ένας στους δύο εργαζόμενους δεν ξέρει καν ότι το πληκτρολόγιο, το τηλέφωνο και η οθόνη του υπολογιστή του μπορεί να περιέχει βακτήρια. Αυτή είναι μια κρυφή απειλή για την υγεία, καθώς τα βακτήρια και οι ιοί που μολύνουν τα γραφεία μας μπορεί εύκολα να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό τώρα που αρχίζει η εποχή της γρίπης, του κρυολογήματος και των κάθε είδους ιώσεων.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...