Καπεντζώνης: Οι σχέσεις μεταξύ των μελών της Παράταξής μας δεν κλονίζονται από μυθεύματα και συκοφαντίες

Πάγια θέση μου να μην προχωρώ σε ανακοινώσεις, απαντήσεις και σχόλια επί αιτιάσεων, φημών, χυδαίων προσβολών.
Δε το έχω κάνει σε πλήθος συκοφαντιών με στόχο εμένα τον ίδιο.
Συνηθίζω, ωστόσο, να τοποθετούμαι επί όλων των θεμάτων και να δίνω όλες τις απαιτούμενες απαντήσεις-διευκρινήσεις, για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των δημοτών, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο.
Για το λόγο ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά την παράταξή μου, τις σχέσεις μεταξύ των μελών της και την υποτιθέμενη αμφισβήτηση της ακεραιότητας και του ήθους μελών της,
θέλω να δηλώσω τα εξής:
Δεν μπορεί να αιωρείται η παραμικρή μομφή για το Σταύρο Πολίτη, Αντιδήμαρχο του Δήμου Δωρίδος. Όλοι γνωρίζουμε (δημότες, κάτοικοι Ερατεινής, δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας, εργαζόμενοι, οι πάντες) το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη σοβαρότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Το έργο του είναι προφανές, σαφές και μετρήσιμο στο Δήμο Δωρίδος.

Η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του καθώς και η εμπιστοσύνη όλων των μελών της Ομάδας μας, προς το Σταύρο, ήταν, είναι και θα είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη.
Η λειτουργία της Παράταξής μας, διέπεται από τις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και προς όφελος των πολιτών. ‘Ολα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, αντιμετωπίζονται σε αυτό το πλαίσιο αρχών εντός της Ομάδας.
Οι σχέσεις μεταξύ των μελών της Παράταξής μας δεν κλονίζονται από μυθεύματα και συκοφαντίες ή παρεξηγήσεις και παρερμηνείες απόψεων και τοποθετήσεων. Πολύ δε περισσότερο από κουτσομπολιά καφενείου, άκρατο λαϊκισμό και κακεντρέχεια.
Δεν είναι δυνατό με υπόνοιες, άδικους χαρακτηρισμούς, κακόβουλες διατυπώσεις να επιδιώκεται σπίλωση ανθρώπων.
Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο.
Λασπολογία, υπερβολές και μικρότητες δε θα ανακόψουν το έργο που επιτελείται και κορυφώνεται στη Δωρίδα τα τελευταία χρόνια.
Οι καλοθελητές ας περιμένουν… και θα περιμένουν!

Γιώργος Καπεντζώνης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Δωρίδα για Όλους
Δήμαρχος Δωρίδος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...