Καταστηματάρχες και περίοικοι ακινητοποίησαν το…ληστή

Καταστηματάρχες και περίοικοι ακινητοποίησαν το...ληστή
Δύο ένοπλοι δράστες, που φορούσαν κράνη, εισέβαλαν σε εργαστήριο χρυσοχοίας στη Λ. Δημοκρατίας την ώρα που μέσα ήταν ο ιδιοκτήτης αλλά κι ένας πελάτης και αφού τους χτύπησαν – οι πληροφορίες λένε όχι με όπλο αλλά με το κράνος- απέσπασαν κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Τράπηκαν σε φυγή, όμως, λογάριαζαν χωρίς τους περίοικους, οι οποίοι έσπευσαν να τους κινηγήσουν. Μεταξύ αυτών ο ιδιοκτήτης ενός κρεοπωλείου κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με ελαστικά οι οποίοι τελικά τον ακινητοποίησαν! Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν συγκινητική που ακόμα και στη θέα του όπλου ετρεξαν να τους σταματήσου.
Σύμφωνα με το Cretaive, o  ένας από τους δύο ακινητοποιήθηκε ενώ ακολούθησε καταδίωξη της αστυνομίας για τον δεύτερο αφού η ομάδα ΔΙΑΣ ήδη είχε ενημερωθεί. Ο άτυχος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομειο.

Ο συλληφθείς που είναι αθίγγανος ετών 33, μεταφέρθηκε στην Υ.Α Ηρακλειου. Χαρακτηριστική ήταν η μαρτυρία ανθρώπου που ήταν παρών στο περιστατικό και ανέφερε ότι ο 33χρονος καλούσε σε βοήθεια και ζητούσε να τον αφήσουν να φύγει γιατί έχει μικρά παιδιά.

Ο συνεργός του είναι υπηκοος Αλβανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν της σύλληψης, οι δράστες πέταξαν τα κοσμήματα στο δρόμο, σύμφωνα με τις έως
τώρα πληροφορίες.

briefingnews

Πηγή: briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...