Κονσεισάο: «Η συζήτηση για την επιστροφή Ολιβέιρα είναι ψέμα, δεν αποφασίσαμε ακόμα»

Κονσεισάο: «Η συζήτηση για την επιστροφή Ολιβέιρα είναι ψέμα, δεν αποφασίσαμε ακόμα»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στο ρόστερ του τη νέα σεζόν, με τις συζητήσεις να ξεκαθαρίζουν και να εντείνονται το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Σέρτζιο Κονσεισάο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός και τις… φήμες που λένε πως η Πόρτο ζήτησε την επιστροφή του παίκτη. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ήταν κατηγορηματικός, σημειώνοντας πως οι συζητήσεις είναι ένα ψέμα και πως ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. 

Άλλωστε, και ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο, είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν για το συγκεκριμένο θέμα πως: «Στο τέλος της σεζόν θ’ αποφασίσουμε με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα. Έχουμε οψιόν αγοράς, η οποία είναι πολύ υψηλή για τον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρω ότι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος και αν τον ρωτήσετε, θα σας έλεγε ναι θέλει να μείνει, όμως θα το σκεφτούμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Πηγή; Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361928-Konseisao-I-syzitisi-gia-tin-epistrofi-Olibeira-einai-psema-den-apofasisame-akoma ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...