-Οι προσπάθειες του πρώην αντιδημάρχου για παραμονή της αντιπολίτευσης στην αίθουσα “έπεσαν” στο κενό

Με την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την πολυπόθητη συζήτηση για την Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου της πόλεως της Ναυπάκτου διεξήχθη τελικά η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

Και η αλήθεια ήταν ότι όλοι περιμέναμε να πραγματοποιηθεί αυτή η συζήτηση με πλήρη σύνθεση του σώματος προκειμένου όλοι μας να κατανοήσουμε τους λόγους και τις απόψεις των παρατάξεων επί του θέματος.

Τόσο καιρό η αντιπολίτευση ήταν αυτή που πίεζε με κάθε τρόπο να έλθει προς συζήτηση το θέμα στο συμβούλιο.Και ξαφνικά,προβάλλοντας χθες νομικές συνέπειες,πλημμελή προετοιμασία,έλλειψη ενημέρωσης,απουσία εγγράφων κλπ,αποφασίστηκε συντεταγμένα η αποχώρησή της σε μία κρίσιμη καμπή για την ίδια,αφού οι πολίτες περίμεναν αν μη τι άλλο λόγο τεκμηριωμένο και σαφή επιχειρήματα.

Την παράσταση για “έναν ρόλο” λοιπόν και δη της πλειοψηφίας προσπάθησε να αποτρέψει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ανδρέας Κοτσανάς που επέμενε μέχρι τέλους στην παρουσία της αντιπολίτευσης στην αίθουσα ώστε να συζητηθεί το θέμα αποσύροντας ωστόσο την παράγραφο από για “συνέχιση ή μη του έργου” από το δεύτερο συνθετικό της ημερήσιας διάταξης.

Καλέσαμε ένα δημοτικό συμβούλιο και εσείς ανταποκριθήκατε δήλωσε ο κ.Κοτσανάς.Ωστόσο υποστήριξε ότι ως δημοτικοί σύμβουλοι δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε απόφαση για ένα θέμα που δεν το γνωρίζουμε τεχνικά.Είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία της συζήτησης.Κάνω παράκληση να συζητηθεί το θέμα και να πάρουμε απόφαση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σέ ένα συμβσηοποιημενο έργο που εκτελείται, είναι παράνομη και ενέχει ποινικές ευθύνες, κάθε δημόσια και θεσμική συζήτηση, απουσία του μελετητή και χωρίς εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας!!! άρθρο 144 Ν.4412 Τί δεν καταλαβαίνεις???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...