Κούρεμα χρέους 92% από το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου!!!

Δικαίωση δανειολήπτη απέναντι στις απαιτήσεις της τράπεζας

Θετική ήταν, η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ναυπάκτου, που αφορούσε συμπολίτη μας με πενιχρό μηνιαίο εισόδημα 562 ευρώ από σύνταξη, ο οποίος κατάφερε να διασώσει το σύνολο της περιουσίας του (κύρια κατοικία, επαγγελματική στέγη και οικόπεδα) και να απαλλαγεί από τα χρέη του, ύψους 80.000 ευρώ.

Επί της ουσίας της υπόθεσης, το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου αφού έλαβε υπόψη του την περιουσιακή του κατάσταση και την οικονομική δυνατότητα σύμφωνα με τις βιοτικές ανάγκες του οφειλέτη, όπως αυτά περιγράφονταν αναλυτικά στο περιεχόμενο της αίτησης και τα επιδειχθέντα έγγραφα, καθώς και αυτά που εξέθεσε προφορικά ο πληρεξούσιος δικηγόρος σύμφωνα με τις διατάξεις και  το πνεύμα του Νόμου Κατσέλη, (ν.3869/2010), δέχτηκε την αίτηση εντάσσοντας τον στην εν λόγω νομοθεσία.

Σύμφωνα με την απόφαση, «…ρυθμίζει τα χρέη του αιτούντος προς την πιστώτρια τράπεζα με τον ορισμό μηδενικών καταβολών επί μια τετραετία….»  και «…επιβάλλει στον αιτούντα την υποχρέωση να καταβάλει για τη διάσωση της κατοικίας του στην πιστώτρια το ποσό των 124,72 ευρώ το μήνα για διάστημα 48 μηνών. Η καταβολή θα ξεκινήσει τέσσερα χρόνια μετά τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης και θα γίνει χωρίς ανατοκισμό…»

Ουσιαστικά, διέγραψε το 92% (!) του χρέους και τον καλεί να πληρώσει 124,72 Χ 48 = 5.986,56 ευρώ μετά από περίοδο χάριτος 4 ετών, χωρίς ανατοκισμό.

Για ενημέρωση,  ένταξη στον νόμο Κατσέλη, κάθε υπερχρεωμένος ,μπορεί να έρχεται σε επαφή με εξειδικευμένους νομικούς και οικονομικούς συμβούλους, καθημερινά, στο τηλ.2634303745 κιν. 6970229227.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...