Κρίσιμη ψηφοφορία για το μνημόνιο- Αγωνία για τους «αντάρτες»

Κρίσιμη ψηφοφορία για το μνημόνιο- Αγωνία για τους «αντάρτες»
Στους «αντάρτες» βουλευτές, οι οποίοι δεν θα πειθαρχήσουν στις κομματικές γραμμές εστιάζεται το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.
Ο Οδυσσέας Βουδούρης, βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, επιμένει στην απόφασή του να καταψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, παρά το γεγονός ότι, το κόμμα του εμμένει στο «παρών».

Ανάλογη στάση αναμένεται να τηρήσει και ο Πάρις Μουτσινάς ενδεχομένως και άλλοι βουλευτές.

Την απόφασή του να καταψηφίσει τα νέα σκληρά μέτρα γνωστοποίησε και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που διεγράφη από τη ΝΔ.

Ο βουλευτής Αχαΐας έκανε λόγο για μέτρα, που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία, ενώ σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές ο κ. Νικολόπουλος ενδέχεται να συνεργαστεί στο εγγύς μέλλον με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του κ. Στρατόγιαννη, που επίσης διεγράφη από τη ΝΔ, ενώ αν και η «Συγγρού» ισχυρίζεται πως η Κοινοβουλευτική της Ομάδα θα υπερψηφίσει χωρίς διαρροές τα μέτρα, υπάρχει
η ανησυχία στο κυβερνητικό επιτελείο για εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, υπό το βάρος της λαϊκής δυσαρέσκειας.  

Στο ΠΑΣΟΚ οι διαρροές, σύμφωνα με το «αισιόδοξο» σενάριο της Ιπποκράτους δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τις τρείς, μετά την υπαναχώρηση του υπουργού Οικονομικών για τις περικοπές στις συντάξεις των βαριά αναπήρων.

Γρίφος παραμένει η στάση του Κώστα Σκανδαλίδης, στελέχους με μεγάλη επιρροή στο συρρικνωμένο κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...