Κωνσταντόπουλος: Από την Αιτωλοακαρνανία στέλνουμε Μήνυμα Αλλαγής!

Στην κατάμεστη  αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Άνεσις» πραγματοποιήθηκε χθες η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη. Οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος υπογράμμισε στην ομιλία του ότι «στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας νέα σελίδα για την πατρίδα, για τους νέους, για όλες τις γενιές».

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να στείλουν στο περιθώριο το κράτος της αδιαφάνειας, που υπάρχει  μόνο ως λάφυρο για τα «γαλάζια» παιδιά και να επιλέξουν ένα κράτος διαφάνειας και σεβασμού των θεσμών και των δικαιωμάτων. Μίλησε, επίσης,  αναλυτικά για την ανάγκη που υπάρχει στη χώρα για πολιτικές που θα διασφαλίζουν ένα κράτος δικαιοσύνης με ισχυρή δημόσια υγεία κα παιδεία.

Από το Αγρίνιο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε δέσμη μέτρων για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, προτείνοντας μεταξύ άλλων:

  • Τριετή απαλλαγή από τον φόρο πραγματοποιούμενων κερδών των νέων επιχειρηματικών σχημάτων που θα δημιουργούνται από δικτυώσεις και συνεργασίες.
  • Ειδικές γραμμές χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ για μετεγκατάσταση μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε οργανωμένα βιοτεχνικά πάρκα.
  • Ειδικές γραμμές χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης για επενδύσεις μικρομεσαίων στην καινοτομία, την ενεργειακή προσαρμογή, τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
  • Δημιουργία κέντρων ανάπτυξης προϊόντων στις περιφέρειες για παροχή τεχνικής βοήθειας σχεδιασμού, τυποποίησης, ανάπτυξης νέων προϊόντων και δικτύων διανομής τους.
  • Για τα σωρευμένα χρέη σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, πραγματικές ρυθμίσεις σε 120 δόσεις με “κούρεμα” για τους συνεπείς.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«Από την Αιτωλοακαρνανία στέλνουμε Μήνυμα Αλλαγής! Δίνουμε τη μάχη πόλη – πόλη, μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη, όπως τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν κίνημα αλλαγής! Το Κίνημα του Ανδρέα Παπανδρέου, η ιστορική μας Παράταξη επανέρχεται ως πρωταγωνίστρια στην πολιτική ζωή του τόπου και όχι ως εργαλείο, όπως θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι για να ξεπλύνουν τις ευθύνες τους και να κατακτήσουν ξανά τις καρέκλες της εξουσίας. Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσουν τα δύο συστήματα εξουσίας, Τσίπρα και Μητσοτάκη, ένα παλιό κακό παρελθόν. Μαζί θα τα καταφέρουμε!»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...