Κωστούλας: «Αγωνία με Σιδηρόπουλο»

kostoulasΟ μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου ως διαιτητή για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τον προβληματισμό του για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου ως διαιτητή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναιτωλικό, εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου, μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΪ».

«Τον Σιδηρόπουλο εμπλέκουν πρόεδροι ομάδων στις συνομιλίες που κατέγραψε το 2011 ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Μάλιστα ο διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου είχε δεχτεί επίθεση από δύο αγνώστους που παρέμειναν άγνωστοι. Θέμα προκύπτει και για τους Θ.Μπριάκο-Γ.Δούρο που εξακολουθούν να ορίζουν τους διαιτητές παρότι ήδη απολογήθηκαν ως ύποπτοι στο σκάνδαλο των στημένων πινάκων διαιτησίας».

Για τον ορισμό του ο Κωστούλας είπε: «Αγωνιούμε με το συγκεκριμένο όνομα. Δεν το περιμέναμε με κανένα τρόπο. Εντάξει, να μπει αξιολογημένος, αλλά ο συγκεκριμένος μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πριν μερικές εβδομάδες είχε έρθει στην ΕΠΑΕ ένα γράμμα από τον Ολυμπιακό Βόλου που ζητούσε ενόψει των τελευταίων αγώνων να συνυπογράψουν οι ομάδες και τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας να τα διευθύνουν διαιτητές Super League. Αυτό απορρίφθηκε, γιατί όλοι είπαν ότι κοστίζει.

Ενημερωθήκαμε χθες και μας έκανε εντύπωση. Είχε υποχρέωση ο κύριος Καλογιάννης να ακούσει τη γνώμη μας, αλλά πιθανολογώ πως αποφάσισε η ΚΕΔ μόνη της. Το συγκεκριμένο μας δημιούργησε μεγάλη κατάπληξη. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διαιτησία, αλλά έχουμε αρχή να μην ανακατευόμαστε. Ό,τι και να πούμε, βλέπετε, θα τιμωρηθούμε».

Για το δεύτερο γκολ του Ηρακλή, ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής ο ίδιος σταμάτησε μόνος του. Δεν άκουσε κανένα σφύριγμα…».

Για τη δίωξη του Εισαγγελέα, είπε: «Σήμερα εκδικάστηκε από τον αθλητικό δικαστή και την Πέμπτη (20/06) έχουμε τη δίωξη. Έχουν μπει δύο παράγραφοι για πρώτη φορά που μιλούν και για αφαίρεση έως επτά βαθμών. Κακώς έπεσε μία κροτίδα, αλλά δεν είναι από τα χειρότερα που έχουν γίνει».

πηγη: onsports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...