Κύπελλο: Ήττα 3-1 και αποκλεισμός για τον Αστέρα στο Δοκίμι από τον Απόλλων

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου στο Κύπελλο με σκορ 3-1 στο Δοκίμι από τον τοπικό Απόλλων και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο “Λ. Ζαχαράκης” τη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 το μεσημέρι.

Η ομάδας μας κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο να διεκδικήσει από την αρχή τη πρόκριση, έπαιξε ανοιχτά, είχε την υπεροχή στο Α΄ημίχρονο, δυστυχώς όμως ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές μας αδυναμίες και δίκαια πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της ομάδας μας συμμετείχαν για πρώτη φορά τρία παιδιά από την Κ16 της Ακαδημία του Αστέρα, συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούρτης, Μάριος Μάντης και Ορέστης Μπελάλης και μάλιστα ο τελευταίος πήρε το βάπτισμα του πυρός και αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο του αγώνα.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, δημιούργησε ευκαιρίες, προηγήθηκε στο σκορ, όμως ο Απόλλων ευτύχησε να πάει προηγούμενος στο ημίχρονο εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά λάθη του Αστέρα. Σε μία φάση προς το τέλος του Α’ ημιχρόνου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Παναγιωτόπουλος και είναι αμφίβολος για το Κυριακάτικο παιχνίδι του πρωταθλήματος

3′ Ωραία ενεργεία από αριστερά του Μπαρμπαρούση, επιχείρησε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Δοκιμίου.

7′ Νέα προσπάθεια από αριστερά για τον Αστέρα, πάσα του Μπαρμπαρούση στον Μάκα, αυτός έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή του Δοκιμίου αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Δοκιμίου.

10′ Νέα προσπάθεια για τον Αστέρα με τον Στάθη να κλέβει τη μπάλα έξω από τη περιοχή των γηπεδούχων, να δοκιμάζει το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα να περνάει πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι.

13′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Μπαρμπαρούσης εκτέλεσε φάουλ από αριστερό με σέντρα στη περιοχή του Δοκιμίου, έπιασε τη κεφαλιά ο Ντίμο  αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφυλακα

18′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με σκόρερ τον Στάθη! Κλέψιμο της μπάλας από τον Ντίμο στο κέντρο, βγήκε αμέσως η αντεπίθεση με τον Πλαστήρα, αυτός επιχείρησε δυνατό σουτ μες τη περιοχή του Δοκιμίου που απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Στάθης με σουτ έστειλε τη μάλα στα δίχτυα για το 0-1

22′ ΓΚΟΛ και ισοφάριση για τον Απόλλων σε 1-1. Σε μία ανύποπτη φάση, από δεξιά ο επιθετικός των γηπεδούχων έκανε σέντρα προς τη περιοχή του Αστέρα, ολιγωρία του Ντερέ και των αμυντικών να απομακρύνουν τον κίνδυνο στη μικρή περιοχή και από κοντά ο επιθετικός του Απόλλων πλάσαρε για το 1-1

28′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, σε σέντρα του Μάκα άπω δεξιά στη περιοχή τού Απόλλων,  έπιασε τη κεφαλιά ο Μπαρμπαρούσης αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Απόλλων.

34′ ΓΚΟΛ και ανατροπή του σκορ για τον Απόλλων σε 2-1! Σε επίθεση από αριστερά για την ομάδα του Δοκιμίου, ο επιθετικός επιχείρησε τη σέντρα στη περιοχή του Αστέρα, στο δεύτερο δοκάρι  ανενόχλητος ο παίκτης του Απόλλων έπιασε τη κεφαλιά και σημείωσε το γκολ για το 2-1.

36′ Νέα αντεπίθεση του Αστέρα από αριστερά, έπιασε το σουτ ο Μπαρμπαρούσης αλλά η μπάλα μόλις έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλων.

43′ Τελευταία προσπάθεια του Αστέρα στο Α’ ημίχρονο, με τον Μπαρμπαρούση να επιχειρεί από αριστερά τη σέντρα-πάσα προς τα δεξιά της επίθεσης του Αστέρα, κατέβασμα της μπάλας από τον Μάκα, έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφυλακα του Δοκιμίου.

Στο Β’ ημίχρονο, το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων λειτούργησε αντιστρόφως ανάλογα στις δύο ομάδες, αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους και απογοήτευση στους φιλοξενούμενους. Ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος για τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο προπονητής μας έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής σε αγώνες έως τώρα, μεταξύ των οποίων και στο νεαρό Ορέστη Μπελάλη που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Αστέρα. Παρόλο αυτά, δεν παράτησαν τη προσπάθεια οι παίκτες του Αστέρα και φωνάζουν για ένα καταφανέστατο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα που αρνήθηκε να δώσει ο διαιτητής Ζύγας. (Τη παράβαση τη παραδέχτηκαν και οι παράγοντες του Δοκιμίου, ενώπιον του διαιτητή στο τέλος του αγώνα)

51′ ΓΚΟΛ και 3-1 για τον Απόλλων Δοκιμίου που κλειδώνει τη νίκη! Η προσπάθεια ξεκίνησε από αντεπίθεση των γηπεδούχων, έγινε η κάθετη πάσα στη πλάτη των αμυντικών του Αστέρα και ο επιθυετικός του Απόλλων βγήκε  τετ-α-τετ με τον Ντερέ, πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

87′ Η φάση που φωνάζει ο Αστέρας, σε επίθεση που γίνεται στη περιοχή του Δοκιμίου, ο Γερετσιάν απέφυγε δύο αμυντικούς του Απόλλων, ο τρίτος αμυντικός όμως στη προσπάθεια του να τον κόψει τον ανατρέπει καθαρά, μπροστά στα μάτια του διαιτητή που δεν σφυρίζει τη παράβαση και στην εξέλιξη της φάσης, οι γηπεδούχοι φεύγουν στην αντεπίθεση και ο Διαμαντόπουλος έξω από τη περιοχή ανατρέπει τον επιθετικό του Απόλλων και δέχεται τη κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ζύγα. Διπλό το κακό για την ομάδα μας σε μια φάση!!!!

Η διαιτησία του κ. Ζύγα, Γαλανόπουλου, Κουτρουμάνου, αμαυρώθηκε από το σφύριγμα στο τέλος του αγώνα, σε πεντακάθαρο πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ της ομάδας μας.

Αστέρας Μεσολογγίου (Ντζιβανάκης) Ντερές, Τριφιάτης, Κουμπαρούλης (62’Βρέττας), Παναγιωτόπουλος (46 λ.τ. Γερετσιάν), Διαμαντόπουλος, Γαντζούδης, Μάκα, Ντίμο (75′ Νικολέρης), Πλαστήρας, Στάθης ( 75′ Μπελάλης), Μπαρμπαρούσης (62′ Λούζι)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Μάντης, Κούρτης, Κοτοφώλης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...