κ.Δήμαρχε Ναυπακτίας περισσότερη σοβαρότητα δεν βλάπτει ..

(Του Κων/νου .Γ. Νούλα Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου).

Το τελευταίο διάστημα και μετά την μετακόμιση του Αστυνομικού Τμήματος  Ναυπάκτου και Τροχαίαςστο κτίριο της πρώην Εφορείας, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Μπουλές, ευρισκόμενος σε πανικό, προέβη σε μία σειρά από δηλώσεις που αγγίζουν τα όρια της  προσπάθειας απαξίωσης των Αστυνομικών, αλλά και της φυσικής και Πολιτικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην Ελληνική Αστυνομία κε Δήμαρχε υπηρετούν άξιοι και τίμιοι ηγέτες που ξέρουν  να διεκδικούν  και να κερδίζουν  προς όφελος της κοινωνίας. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται ο συμπατριώτης  μας σημερινός Αρχηγός από  τις 17-10-2011 της Ελληνικής Αστυνομίας κος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος  και οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και Τροχαίας κ. Κακούσης και Ράμμος .

Οι μέχρι σήμερα ενέργειές σας κ. Δήμαρχε με οδηγούν στο συμπέρασμα να υποθέσω ότι, δεν το θέλατε το κτίριο της πρώην Εφορείας . Και δεν το Θέλατε γιατί θα έπρεπε να στεγαστούν εκεί υπηρεσίες του Δήμου που σήμερα βρίσκονται διάσπαρτες σε ενοικιαζόμενα κτήρια ημετέρων, με υψηλό κόστος για τους Δημότες.

Είστε κε Δήμαρχε ακόμα εγκλωβισμένος   σε αγκυλώσεις και νοοτροπίες του παρελθόντος και με  αστείους  ισχυρισμούς  του τύπου ΄΄ο Δήμος Ναυπακτίας δεν είχε καμία ενημέρωση για την παραχώρηση … ΄΄, προσπαθείτε  να δικαιολογήσετε  την Πολιτική σας   αδυναμία  στο να σχεδιάζετε  και να διεκδικείτε. Και επειδή η κοινωνία έχει διαπιστώσει  το πολιτικό σας αυτό έλλειμμα, γεγονός το οποίο και εσείς γνωρίζετε, προβήκατε στις ατυχείς αυτές δηλώσεις, δηλώσεις που ενέχουν έντονο μικροπολιτικό και αποπροσανατολιστικό λαϊκισμό.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Νούλα τον Μπουλέ τον ξέρουμε .Όλη η Ναύπακτος έχει δει τα “έργα” του.Στο χέρι μας είναι να τον αλλάξουμε γιατί σίγουρα μας αξίζει κάτι καλύτερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...