Κ. Μουλάς: Πάνω από τα χρήματα οι ανθρώπινες ζωές – να συνεχιστεί η κατασκευή των πεζοδρομίων.

Με ανακοίνωση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρόεδρος της κοινότητας Ξηροπηγάδου Κώστας Μουλάς τοποθετείτε για τα όσα συζητήθηκαν στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο , λέγοντας ότι θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε καθυστέριση του έργου βάζοντας πάνω απ’ όλα τις ανθρώπινες ζωές και τονίζοντας ότι θα πρέπει να σταματήσει ο φόρος αίματος τόσων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 23/10 συζητήθηκε το θέμα των πεζοδρομίων ανατολικά και δυτικά της πόλης. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν τα χρήματα που ήταν για την κατασκευή πεζοδρομίων να χρησιμοποιηθούν για την αγορά απορριμματοφόρων. Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Γκίζας δεσμεύτηκε ότι τα πεζοδρόμια θα κατασκευαστούν και θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 .

Σαν πρόεδρος της κοινότητας οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι τα πεζοδρόμια δεν θα πρέπει να έχουν καμία καθυστέρηση , θα πρέπει να συνεχιστούν όσο και να είναι το κόστος καθώς και στους δύο αυτούς δρόμους της πόλης έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα περιμένοντας χρόνια τα πεζοδρόμια.  

Σαν κοινότητα δεν θα σταθούμε σε καμία διαμάχη της αντιπολίτευσης και της δημοτικής αρχής . Θέλουμε τα πεζοδρόμια για να μπεί ένα τέλος στο φόρο αίματος που έχουμε τόσα χρόνια. Όσα και να είναι τα χρήματα θα πρέπει  το έργο να προχωρήσει και να αναζητηθούν λύσεις χωρίς καμία χρονοτριβή. Οι ανθρώπινες ζωές δεν κοστολογούνται και ως πρόεδρος θα είμαι απέναντι σε οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει.

Άποψη μου  είναι ότι  η Δημοτική αρχή έχει καλή πρόθεση και ότι θα κάνει πράξη τα όσα δεσμεύτηκε, όμως για τα πεζοδρόμια οι πολίτες και εγώ ως πρόεδρος του Ξηροπηγάδου  δεν θα δώσουμε  πίστωση χρόνου γιατί ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΡΘΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ξηροπηγάδου

Κώστας Μουλάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...