Λάκης Γαβαλάς: Η ατάκα που “έλυσε” τους πάντες στα γέλια στο My Style Rocks!

Δεν μπόρεσε κανένας να κρατηθεί…

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήρθε το 2ο Gala του “My Style Rocks” το βράδυ της Παρασκευής. Οι διαγωνιζόμενες και η κριτική επιτροπή ήταν στις θέσεις τους με την Κατερίνα Στικούδη να αναλαμβάνει το τιμόνι της λαμπερής βραδιάς της μόδας.

Με αφορμή, όμως, την ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή της Janna Sireac, ο Λάκης Γαβαλάς άφησε την καρέκλα του κριτή και σηκώθηκε όρθιος πλησιάζοντας τη διαγωνιζόμενη του “My Style Rocks” στο κέντρο του πλατό.

“Πως είπαμε ότι θα λανσάρουμε το είδος αυτό το οποίο εσύ σχεδιάζεις;” ρώτησε ο Λάκης Γαβαλάς την Janna Sireac. “Είπαμε ότι θα βάζουμε την πυτζάμα από κάτω και από πάνω θα βάλουμε ένα έξτρα ρούχο. Possibly γυαλιστερό. Έτσι σου είχα πει πως θα τα βάλεις;”.

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του “My Style Rocks” δεν έκρυψε, ωστόσο, την ενόχληση του για την επιλογή παπουτσιού που έκανε η νεαρή διαγωνιζόμενη. “Αυτό το ελεεινό παπούτσι των 3000 ευρώ, δως το μου τώρα για να φύγω αλλιώς δεν φεύγω από εδώ! Εντάξει; Με βλέπεις καλά με αυτή τη σίτα; Είναι η έξυπνη; Ε λοιπόν το μόνο έξυπνο επάνω σου είναι αυτό”!

Όπως ήταν αναμενόμενο, με την συγκεκριμένη ατάκα, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε τόσο την Έλενα Χριστοπούλου όσο και τον Στέλιο Κουδουνάρη να “λυθούν” στα γέλια!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...