Λουδοβίκος για Αγάθωνα: «Δεν του ταιριάζει η Eurovision και το κύρος του να μην το εξαργυρώνει σε τέτοια επίπεδα»(VIDEO)

Λουδοβίκος για Αγάθωνα: «Δεν του ταιριάζει η Eurovision και το κύρος του να μην το εξαργυρώνει σε τέτοια επίπεδα»(VIDEO)
Ένας ακόμη καλλιτέχνης εκφράζει δημόσια την άποψη του για την απόφαση του Αγάθωνα να συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision.
O Λουδοβίκος των Ανωγείων (όπως τον φώναζε ο Μάνος Χατζιδάκις) σε πρόσφατες δηλώσεις του κατέκρινε την απόφαση του Αγάθωνα να εκπροσωπήσει την χώρα μας, μαζί με τους Koza Mostra στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όπως είπε ο ίδιος, δεν του άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση του ρεμπέτη και θεωρεί ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι για τα νέα παιδιά.

«Ο Αγάθωνας είναι ένα πολύ καλός τραγουδιστής αλλά δεν μου άρεσε που θα πάει εκεί πέρα. Είναι μια ποιότητα ανθρώπου και τραγουδιστή που αυτά τα λαμπιόνια δεν το ταιριάζουν. Εμένα αν μου πρότειναν να πάω δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση και το εννοώ αυτό. Όταν πας σε ένα τέτοιο χώρο θα παίξεις με τους δικούς τους κανόνες.», λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του serrestv.gr.

Στην συνέχεια τονίζει:
«Το ρεμπέτικο τραγούδι το τραγούδησε πολύ ωραία, δεν κατάλαβα τώρα τι να κάνει; Εκεί με τα Α-Ο-Η, τι είναι αυτά; Δεν του ταιριάζουν και αυτά είναι για τα νέα παιδιά.»

{youtube}FJpkN5HDhLk{/youtube}

Για να δούμε τι θα απαντήσει  Αγάθωνας σ’ αυτά τα σχόλια…

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...