Λύση υπάρχει…Θέλει όμως και την συμμετοχή μας.

Αρκετοί θα βρεθήκατε το πρωί της Παρασκευής στην Ναύπακτο και θα αντιληφθήκατε ότι η διέλευση στους δρόμους της πόλης ήταν πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά. Ο λόγος ήταν ότι η αστυνομία ήταν στους δρόμους και δεν επέτρεπε σε κανέναν να διπλοπαρκάρει και ίσως καλύτερα δεν επέτρεπε σε κανέναν να σταματήσει την φυσιολογική ροή των οχημάτων στους δρόμους της πόλης.

Η πρωτοβουλία του αστυνομικού υποδιευθυντή κ. Κακκούση ο οποίος μαζί με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ναυπάκτου και της τροχαίας έδειξαν το δρόμο σε όλους μας .Χρειάζεται όμως την συνεργασίας μας ούτως ώστε να απολαμβάνουμε την διέλευση και να μην την μετατρέπουμε σε μαρτύριο. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι σκοπός δεν ήταν οι κλήσεις γιατί οι αστυνομικοί ειδοποιούσαν όποιον έστω και για λίγο είχε αφήσει το όχημα του διπλοπαρκαρισμένο και έγραφαν μόνο αυτούς που το είχαν για πολύ ώρα παρκαρισμένο χωρίς να αντιδρούν στις ειδοποιήσεις.

Όλοι μας πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε και χωρίς τις υποδείξεις της αστυνομίας αλλά για να κάνουμε την πόλη μας πιο ευχάριστη σε εμάς και στους επισκέπτες της.

Μην ξεχνάμε όταν είναι να παρκάρουμε να σκεφτούμε και τους συνανθρώπους μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...