Λύτρωση με Σάιμπερτ για ΠΑΟΚ

Έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες στην Basket League, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 77-75 του Ρεθύμνου σε εντός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Δημιούργησε διψήφια διαφορά από το ξεκίνημα του ματς ξεφεύγοντας με 13-2 και δεν απώλεσε το προβάδισμα σε ολόκληρο το σαραντάλεπτο, αν και το συγκρότημα του Τόνι Κωνσταντινίδη μείωσε σε 22-21 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιξε ο Μπράντον Τέιλορ (3 πόντους, 11:38), καθώς αποκλείστηκε από το υπόλοιπο ματς έπειτα από διάστρεμμα, αλλά ο «δικέφαλος» ξέφυγε με +10 διαμορφώνοντας 48-38 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και με +11 χάρη σε 69-58 στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου.

Στο μεταξύ, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 50-47 και «πάλεψαν» το ματς μειώνοντας μέχρι τη διαφορά στους δύο πόντους στο τελευταίο λεπτό, αλλά καθοριστικό μπλοκ του Λίνου Χρυσικόπουλου στον Γκάρι Τάλτον έγειρε την πλάστιγγα στην πλευρά των Θεσσαλονικιών.

Πέρα από την απώλεια του 22άχρονου Αμερικανού φόργουορντ, ο Σούλης Μαρκόπουλος στερήθηκε των υπηρεσιών του Νίκου Καμάρα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ έξω έμεινε και ο γνωστός απόντας Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Με τη σειρά του, ο Ζάνις Πέινερς συμπεριλήφθηκε στην δωδεκάδα, αλλά δεν έπαιξε, καθώς δεν ξεπέρασε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο ύστερα από θλάση. Εν τέλει, όμως, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 5-3 ρίχνοντας στο 4-4 τους Κρητικούς, που συμπλήρωσαν οκτώ ήττες σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια με τον «δικέφαλο».

Εξάλλου, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ πέτυχε συνεχόμενα «καυτά» καλάθια στο δεύτερο εικοσάλεπτο και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 24 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με 15 πόντους χάρη σε 5/7 τρίποντα. Ένδεκα πόντους «έγραψε» ο Ντάριλ Μπράιαντ σκοράροντας αποκλειστικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Κιθ Κλάντον συνδύασε οκτώ πόντους με 16 ριμπάουντ. Από την άλλη, ο Χάρης Γιαννόπουλος έφτασε στους 22 πόντους και ο Τάλτον στους 19, ενώ ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ είχε 14 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 22-15, 42-36, 61-55, 77-75.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 2, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 2, Τέιλορ 3 (1), Μιλιένοβιτς 10, Γλυνιαδάκης 15, Καραμανώλης, Σάιμπερτ 24 (3), Μπράιαντ 11 (1), Κλάντον 8.

Ρέθυμνο (Κωνσταντινίδης): Κώττας 6, Ραζής 2, Χριστοδούλου 3 (1), Άρνολντ 2, Φιτζπάτρικ 14 (4), Τάλτον 19 (1), Καμπερίδης, Γιαννόπουλος 22 (3), Κράβιτς 7, Έντουαρντς.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...