Μάχη για τη ζωή δίνει ο Τσαρλς Μάνσον

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Τσαρλς Μάνσον, ο διαβόητος Αμερικανός εγκληματίας που καταδικάστηκε το 1971 ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας επτά συνολικά ατόμων, μεταξύ των οποίων και η διάσημη ηθοποιός Σάρον Τέιτ.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, όπως μετέδωσαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, ο 82χρονος πλέον Μάνσον που έχει περάσει τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες (όπως και ένα μεγάλο μέρος της νεανικής του ηλικίας) πίσω από τα σίδερα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Φυλακή Κόρκοραν της Καλιφόρνια σε ένα νοσοκομείο του κοντινού Μπέικερσφιλντ με οξεία αιμορραγία του πεπτικού.

Σύμφωνα με το TMZ, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί επέμεναν να χειρουργηθεί, ο Μάνσον απέρριψε αρχικά την ιδέα. Όταν τελικά άλλαξε γνώμη και δέχτηκε να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι, ήταν ήδη αργά, αφού η εξασθενημένη κατάσταση της υγείας του δεν επέτρεπε να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Αυτή τη στιγμή ο διαβόητος κακοποιός βρίσκεται ξανά στην κλινική της φυλακής Κόρκοραν όπου παρακολουθείται στενά από την εκεί ιατρική ομάδα, προκειμένου να διαπθιστωθεί εάν και πότε θα είναι σε θέση να υποβληθεί στην αναγκαία για την επιβίωσή του επέμβαση.

Σύμφωνα με μια πηγή του TMZ, η κατάστασή του 82χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη. «Δεν είναι καθόλου καλά. Ο οργανισμός του καταρρέει», ανάφερε άτομο από τον στενό κύκλο του ισοβίτη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...