Μαξίμου σε ΝΔ: Αυτοί που εγκλώβισαν σε βαθιά χαράδρα το λαό, έχουν θράσος να μιλούν για αυτοεγκλωβισμό

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία και στον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει η κυβέρνηση, λέγοντας ότι «δυστυχώς ο κ. Κικίλιας και η ΝΔ, για άλλη μία φορά, δείχνουν να μην κατανοούν τι ακριβώς συμβαίνει».

Όπως υπογραμμίζουν από το Μαξίμου: Μέχρι πρότινος η ΝΔ ισχυριζόταν πως το χρέος είναι βιώσιμο χωρίς μέτρα ελάφρυνσης, παρά το γεγονός ότι μετά το PSI της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με το οποίο καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, το χρέος από το 120% εκτινάχθηκε στο 180% του ΑΕΠ!

Και σχολιάζουν, ότι: «αντί λοιπόν να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι αυτοί που τον εγκλώβισαν σε βαθιά χαράδρα και μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους, έχουν τώρα και το θράσος από πάνω να μιλούν για αυτοεγκλωβισμό».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Δυστυχώς ο κ. Κικίλιας και η ΝΔ, για άλλη μία φορά, δείχνουν να μην κατανοούν τι ακριβώς συμβαίνει…

Μέχρι πρότινος η ΝΔ ισχυριζόταν πως το χρέος είναι βιώσιμο χωρίς μέτρα ελάφρυνσης, παρά το γεγονός ότι μετά το PSI της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με το οποίο καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, το χρέος από το 120% εκτινάχθηκε στο 180% του ΑΕΠ!

Αντί λοιπόν να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι αυτοί που τον εγκλώβισαν σε βαθιά χαράδρα και μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους, έχουν τώρα και το θράσος από πάνω να μιλούν για αυτοεγκλωβισμό.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/288448-Maximoy-se-ND-Aytoi-poy-egklobisan-se-bathia-charadra-to-lao-echoyn-thrasos-na-miloyn-gia-aytoegklobismo ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...