Ματσάρα αλλά ο ΑΡΗΣ δεν πήρε την νίκη

Άθλος για τον Αετό στο Αιτωλικό στο 5΄  των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 3-3τον Άρη σε ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι, χάνοντας πλήθος ευκαιριών. Όμως ο Αετός χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι το πρώτο βήμα στην πορεία του προς τηνΔ΄ Εθνική. Στο άλλο παιχνίδι στο Θεσπρωτικό πραγματικός«Κεραυνός »χτύπησε τον Ανδρούτσο Γραβιάς, ισοπεδώνοντάς τον με 7-0. 
Στη βαθμολογία 1ος ο Κεραυνός Θεσπρωτικού με 3 βαθμούς, στην 2η θέση Αετός Διασέλου και Άρης Αιτωλικού από 1 βαθμό και στην 4η θέση ο Ανδρούτσος Γραβιάς με 0 βαθμούς.
Την Τετάρτη που μας έρχεται ο Αετός φιλοξενεί στο Δημαριό τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, ενώ το άλλο παιχνίδι είναι Ανδρούτσος Γραβιάς – Άρης Αιτωλικού.
Αναλυτικά 

Μπροστά σε 2000 και πλέον φιλάθλους ο Άρης Αιτωλικού από την αρχή μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και δεν είναι υπερβολή ότι έπαιζε τον Αετό στο μισό γήπεδο, χάνοντας πλήθος ευκαιριών σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Το 1-0 πέτυχε ο Λαγός ύστερα από ασθενή απόκρουση του Βαρέλη στο 18΄ . Η μοναδική καλή ευκαιρία για τον Αετό ήταν στο 36΄ όταν το δυνατό σουτ τουΒερλέκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήλθε στο 52΄  με τον Ζέρβα, που έξω από την περιοχή κρέμασε τον Βαρέλη, που είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι στο 75΄ όταν ο Καλοκαίρης μόνος του σε κενή εστία σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Βαρέλη.
Μέσα σε ένα δίλεπτο 83-84 ο Αετός έφερε τα πάνω κάτω και αρχικά μείωσε σε2-1 με πλασαριστό σουτ του Βερλέκη ύστερα από έξοχη εκτέλεση κόρνερ τουΛευτέρη Μπαλάφα και αμέσως ισοφάρισε σε 2-2 παγώνοντας το γήπεδο με καταπληκτικό σουτ του Μάλλιου.
Το παιχνίδι όμως δεν είχε τελειώσει και είχε αρκετό σασπένς. Στο 87΄  ο  Άρης πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Γιάχου, ύστερα από σέντρα τουΕυθυμίου. Ένα γκολ που διαμαρτυρηθήκανε έντονα οι παίκτες του Αετού για φάουλ του σκόρερ πάνω στον τερματοφύλακα Βαρέλη που πραγματικά τον έριξε κάτω, όμως ο κ. Μπορτζάρης καταλόγισε το γκολ.
Και ενώ όλοι περιμένανε την λήξη του παιχνιδιού στο 95΄  σε γέμισμα τουΒερλέκη ο κεντρικός αμυντικός του Άρη ο Καπελάρης απέτυχε να διώξει την μπάλα και ο Μάλλιος σαν από μηχανής θεός αποδέκτης με τρομερό σουτ την στέλνει στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Αετός (Ν. Μπόλης): Βαρέλης, Λύτος (54΄ Τσιγαρίδας Κ.), Αντωνίου (42΄ Τσιγαρίδας Δ.), Μπαλάφας Λ., Μπαλάφας Δ., Κατσαρός, Τσιγαρίδας Κ., Βερλέκης, Μάλλιος, Γούλας (63΄ Γκανιάτσας), Τσιφλίδης.

Πηγή:http://artasport.gr

 

Φωτορεπορτάζ του αγώνα σε λίγο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...