Μεγάλο διπλό για Παλαιοπαναγιά

ΑΕ Οινιαδών 0

Παλαιοπαναγιά 2

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Παλαιοπαναγιά στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τις Οινιάδες στο Νεοχώρι. Οι παίκτες του Αργύρη Παπούλια έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 5’ αλλά ο Ζέλιος από θέση τετ α τετ αστόχησε. Στο 11’ όμως θα έρθει το Γκολ για τους φιλοξενούμενους ύστερα από ασίστ του Δρόσου στο Ζέλιο που αυτή τη φορά από κοντινή απόσταση δεν αστοχήσει. Στο 22’ ο Κοντοχρήστος θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μαράντζας θα χάσει ακόμη μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνει το 0-2 αλλά από θέση τετ α τετ θα αστοχήσει, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν πέναλτι, έτσι το 0-1 θα είναι και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κοντός θα χάσει ακόμη μια ευκαιρία για την ομάδα του  πάλι από θέση τετ α τετ θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα. Στο 90’ Ζέλιος και Κοντός θα αλλάξουν όμορφα τη μπάλα τελικός αποδέκτης θα είναι ο Μαράντζας που θα μπει στη περιοχή και ψύχραιμο σουτ θα κάνει το 0-2. Το χορό των χαμένων ευκαιριών θα κλείσει στο 92’ ο Κοντός όταν του σουτ που θα επιχειρήσει θα σταματήσει πάνω στη γραμμή στα σώματα των Κατσάμπα και των αμυντικών των γηπεδούχων.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς:Κοντοχρήστος, Ντζουμάνης, Γεωργακόπουλος, Μπρούμας, Σωτηρόπουλος, Παπαδόπουλος(80’ Κατσάμπας), Μαράντζας, Χοχτούλας, Δρόσος, Κοντός, Ζέλιος.

 

Το φίλμ του αγώνα:

5’ Τετ α τετ του Ζέλιου απόκρουση του τερματοφύλακα.

11’ Ασίστ του Δρόσου ο Ζέλιος από κοντά κάνει το 0-1.

22’ Απόκρουση σε τετ α τετ του Κοντοχρήστου.

44’ Ο Μαράντζας από θέση τετ α τετ θα αστοχήσει σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι.

54’ Ο Κοντός από θέση τετ α τετ θα πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει.

90’ Ωραία εναλλαγή Ζέλιου Κοντού τελικός αποδέκτης στο Μαράντζα που μπαίνει στη περιοχή πλασάρει και κάνει το 0-2.

92’ Σουτ εξ επαφής του Κοντού πάνω στη γραμμή η μπάλα κοντράρει στον Κατσάμπα και στον αμυντικό και απομακρύνεται.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...