Μετ’ εμποδίων την Πέμπτη οι συγκοινωνίες στην Αθήνα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Μετ’ εμποδίων θα πραγματοποιούνται οι συγκοινωνίες στην Αθήνα την Πέμπτη εξαιτίας των στάσεων εργασίας των εργαζομένων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ).

Αναλυτικά,

    λεωφορεία και τρόλεϊ θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

    τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ) δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 πμ και από 4 μμ έως λήξη της βάρδιας.

Ακόμα, χειρόφρενο τραβούν την Πέμπτη τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική απεργία που ανακοίνωσαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

«Οι λεηλασίες της κυβέρνησης δεν έχουν τέλος. Ο αγώνας επιβάλλεται για να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί αντιστεκόμαστε, μονόδρομος ο αγώνας για να τους σταματήσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στο Πεδίον του Άρεως.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...