Με μία «έκρηξη λουλουδιών» υποδέχεται τους επισκέπτες το «Ελ.Βενιζέλος»

Με μία «έκρηξη λουλουδιών» υποδέχεται τους επισκέπτες το «Ελ.Βενιζέλος»
Με βίντεο σύγχρονης τέχνης, που «θρέφει» τη φαντασία και ζωντανεύει έντονα συναισθήματα, καλωσορίζει από την Τετάρτη τους επισκέπτες και επιβάτες το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο λόγος για την «Έκρηξη λουλουδιών», έργο του Ελβετού καλλιτέχνη Υβ Άκερμαν.

Το βίντεο συνοδεύουν οι ήχοι του τραγουδιού «My love soon» του συνθέτη Μπαλντούιν , ενώ τα  χρωματιστά θραύσματα λουλουδιών και η σκόνη τους μετατρέπονται σε ρυθμικές συνθέσεις. Μέσα από εντυπωσιακές και όμορφες εικόνες, πραγματοποιείται ένα νοητό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, όπου ο χρόνος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο υπό τη σκεπή του ρεαλισμού.

Το τραγούδι «My Love Soon», που συνοδεύει το βίντεο, ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 2000 από τον Ελβετό συνθέτη Μπαλτντούιν.

Το έργο του Άκερμαν, My love soon (σαν τον τίτλο του τραγουδιού) παρουσιάζεται στο χώρο «Τέχνη και πολιτισμός» (στο επίπεδο των αφίξεων),  προσβάσιμο στους επισκέπτες καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, έως τις 25 Ιουνίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του αερολιμένα με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...