Με οδηγό τον Αχ.Καραγιάννη ο Ναυπακτιακός νίκησε τον Αστέρα Μεσολογγίου

Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με πρωταγωνιστή τον μικρό Αχιλλέα Καραγιάννη που σημείωσε δύο γκολ επι του Αστέρα Μεσολογγίου σε ένα παιχνίδι που τιμήθηκε ο Αντώνης Σταυρόπουλος στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Ναυπάκτου.

13′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Καραγιάννη Α., όταν σε φάση που δεν μύριζε γκολ, από αριστερά έγινε μία σέντρα στη περιοχή μας, ο Νασόπουλος έδιωξε μεν με κεφαλιά αλλά όχι μακριά από τη περιοχή μας, με τη μπάλα να φτάνει στο σκόρερ όπου με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πανόπουλου, στα δίχτυα για το 1-0.

21′ Καλή ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό, όταν σε προσπάθεια από δεξιά, βγήκε η σέντρα στη περιοχή μας, ο Γαβρίνας σε καλή θέση, έκανε το κοντρόλ αλλά το σουτ έφυγε πάνω από τα γκολπόστ του Πανόπουλου.

26′ Δυνατό σουτ του Καραγιάννη Ι. έξω από τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου, σε ετοιμότητα ο Πανόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

29′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, σε φάουλ από αριστερά του Μπαρμπαρούση, άστοχη έξοδος του Δούρου, οι Σιαμήτρος Β. αρχικά και Μπελάλης έπιασαν διαδοχικά σουτ αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν το κίνδυνο έγκαιρα.

41′ ΓΚΟΛ με τον Καραγιάννη Α., δεύτερο γκολ για το παίκτη, και 2-0 ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Σε προσπάθεια από δεξιά, βγήκε η κάθετη μπαλιά στον Πιστιόλη, αυτός με ατομική προσπάθεια έβγαλε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο τον Πανόπουλο, προ κενής εστίας ο σκόρερ πέτυχε το 2-0.

44′ Ωραία προσπάθεια από αριστερά του Μπελάλη, έβγαλε σέντρα στο πίσω δοκάρι αλλά το σουτ του Ντελή απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Δούρος.

45+1′ ΓΚΟΛκαι μείωση του σκορ σε 2-1 με σκόρερ τον Ντελή. Κόρνερ από δεξιά για τον Αστέρα, ο Μπαρμπαρούσης εκτέλεσε γρήγορα στον Ρουπάκη, με τη σειρά του αυτός έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο αμαρκάριστος Ντελής με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Δούρο για το 2-1.

Στο Β’ ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της ομάδας μας, καθώς δέχθηκε γρήγορα το τρίτο γκολ από αμφισβητούμενη απόφαση του κ. Γκιάφη και έκλεισε στα καρέ τους γηπεδούχους που γύρισαν μαζικά στην άμυνα. Χάθηκαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

51′ ΓΚΟΛ και 3-1 για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Καραγιάννη Ι., με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ένα πέναλτι που ξεκίνησε σε κάθετη μπαλιά από δεξιά στην άμυνά μας , προ του Γαβρίνα ο Πανόπουλος έπεσε και έδιωξε τη μπάλα με τα χέρια και στη συνέχεια έπεσε κάτω ο Γαβρίνας με το διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Παρόλο που ο επόπτης υπέδειξε ότι δεν ήταν πέναλτι, ο διαιτητής ανέλαβε την ευθύνη και σφύριξε το πέναλτι που ευστόχησε ο σκόρερ.

60′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να μειώσει άμεσα το σκορ, όταν σε ωραία προσπάθεια μες τη περιοχή του Μπελάλη, από πάσα του Κοσμά, απέφυγε τον αντίπαλό του επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έξυσε το δεξί δοκάρι του Δούρου.

64′ Αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι υπερ. του Αστέρα Μεσολογγίου, όταν ο Τριώτης από αριστερά , έξω από τη περιοχή έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας του Ναυπακτιακού στον Κ. Πανόπουλο, αυτός φάνηκε να ανατρέπεται από τον Πεκέζ, αλλά ο διαιτητής Γκιάφης έδειξε “παίζεται”.

77′ Ωραία προσπάθεια για τους γηπεδούχους, βγήκε η πάσα στον Πιστιόλη μες τη περιοχή του Αστέρα αλλά το σουτ που έπιασε, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μ. Πανόπουλος.

89′ Τελευταία φάση του αγώνα για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Ρουπάκη, ο Δούρος απέκρουσε σε κόρνερ.

Ναυπακτιακός Αστέρας : Δούρος, Παλιάτσας Ι, Ρήγας, Πεκέζ, Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Α., Πιστιόλης, Ζωιτάκης, Γαβρίνας, Καραγιάννης Ι., Καραγιάννης Α.

Αστέρας Μεσολογγίου:Πανόπουλος Μ., Κοσμάς, Μπαρμπαρούσης, (88′ Παπασπύρος), Νασόπουλος, Σιαμήτρος Γ., Ρουπάκης, Ξάνθης, Μπελλάλης, (85′ Γιαννόπουλος), Καπάι (74′ Μαυραγάνης), Σιαμήτρος Β. (46′ Τριώτης), Ντελής (46′ Πανόπουλος Κ.)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Κοκώρης, Μόγιας, Σέβα και Γαντζούδης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...