Με τη «Συνεργασία Πολιτών» η Ζωή Παπαδημητρίου στη δ.ε.Πυλλήνης

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Ζωής Παπαδημητρίου, ιδιωτικής υπαλλήλου και απόφοιτης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, στην Εκλογική Περιφέρεια Πυλήνης.

«Με τον Βασίλη Γκίζα έχουμε κοινό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου Ναυπακτίας σε όλα τα επίπεδα»

Ο Ζωή Παπαδημητρίου δήλωσε σχετικά: «Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική και συγκεκριμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση ως μέλος του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, γιατί έχουμε ένα κοινό στόχο, την ανάπτυξη της Ναυπακτίας σε όλα τα επίπεδα.

Στηρίζω τον Βασίλη Γκίζα, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος άφθαρτος και με θέληση να δίνει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τη Ναυπακτία στο σύνολό της και ιδιαιτέρως την ορεινή Ναυπακτία.  Από την πλευρά μου, ως νέα γυναίκα με όνειρα αλλά και δυναμική ταυτόχρονα, έχω θέσει ως στόχο να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη της ορεινής Ναυπακτίας αξιοποιώντας τις ομορφιές της. 

Θα ήθελα λοιπόν, να μου δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσω τους στόχους μου με σκληρή δουλειά, επιμονή, υπομονή ώστε να έχουμε ένα Δήμο πρότυπο».

Βιογραφικό

Η Ζωή Παπαδημητρίου κατάγεται από την ορεινή Ναυπακτία και συγκεκριμένα από τη Φαμήλα (πρώην Δήμου Πυλήνης).  Σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Κατάρτισης Σχολικής Ψυχολογίας και πληθώρα Σεμιναρίων με αντικείμενο τις μαθησιακές δυσκολίες.

Η εργασιακή της εμπειρία ξεκινά ήδη από τα χρόνια των σπουδών της στον ιδιωτικό τομέα.  Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε εταιρεία επώνυμης ένδυσης έχοντας ως κύρια αρμοδιότητα την ανάπτυξη του πελατολογίου-sales manager. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...