Με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» η Μαρίνα Ρισβά-Πατακοπούλου

Η «Συνεργασία Πολιτών» του Δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Μαρίνας Ρισβά-Πατακοπούλου, στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ναυπάκτου.

«ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ»

Η Μαρίνα Ρισβά-Πατακοπούλου δήλωσε σχετικά: «Οι λόγοι που με οδήγησαν να συμμετάσχω για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Ναυπακτίας με την «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ,  είναι η επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μου προκειμένου μέσω τομών και παρεμβάσεων, κατόπιν ενεργειών μου, και με τη συμβολή της δημοτικής αρχής να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων των πολιτών του δήμου.

Ένας άλλος λόγος που μου ενέπνευσε τον ενθουσιασμό και με κινητοποίησε στο να ασχοληθώ ξανά είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη που ένιωσα από εσάς την προηγούμενη φορά, όταν μου έλειψαν μόλις εννέα ψήφοι για την εκλογή μου, ήταν από μόνες τους αρκετές να με παρακινήσουν να ξαναπροσπαθήσω .

Ο τελευταίος και σημαντικότερος λόγος που κατεβαίνω για μια ακόμη φορά είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τον Βασίλη Γκίζα για δήμαρχο της Ναυπακτίας, διότι πιστεύω ότι στην παρούσα φάση είναι ο πλέον ικανότερος των υπολοίπων υποψηφίων, έχει επιδείξει ήθος και έργο καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του, παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν εξαιτίας του κορονοϊού. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της θητείας του, απέκτησε μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, η οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, θα του φανεί χρήσιμη προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται και τα μεγάλα προβλήματα της Ναυπακτίας που παραμένουν άλυτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια όπως είναι, το κυκλοφοριακό της πόλης, οι θέσεις πάρκινγκ, η βελτίωση της προσβασιμότητας των δρόμων στα χωριά κλπ.

Για αυτό λοιπόν, θα πρέπει όλοι να συστρατευτούμε στο πλευρό του και να του δώσουμε μια  δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να ολοκληρώσει το μακρόπνοο έργο του».

Βιογραφικό

Η Μαρίνα Ρισβά-Πατακοπούλου  επιχειρηματίας.  Είναι μητέρα τεσσάρων τέκνων από τα οποία έχει αποκτήσει  πέντε εγγόνια.

Ασχολείται με τον χώρο των επιχειρήσεων τα τελευταία τριάντα τρία χρόνια στο κέντρο της πόλης.

Είναι αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Ναυπακτίας.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...