Με το δεξί ο ΠΑΣ στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Με το δεξί ο ΠΑΣ στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – Α.Ο ΠΥΡΣΟΣ 77-75

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ 2 ΕΣΚΑΗ καθώς επικράτησε του Πυρσού με σκορ 77-75. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης για την εποχή και ικανοποίησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο που για μια ακόμη χρονιά στηρίζει την ομάδα της Ναυπάκτου. Στο 1ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ξεκίνησαν τον αγώνα πιο δυνατά και πήραν προβάδισμα 19-13. Στο 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με πιεστική άμυνα ισορρόπησαν το ματς με σκορ 39-38. Στο δεύτερο ο ΠΑΣ διάβασε καλύτερα το παιχνίδι έπαιξε καταπληκτικά άμυνα και με καλές επιλογές στα σουτ και καλά ποσοστά ευστοχίας καταφέρνει να χτίσει μια διψήφια διαφορά 13 πόντων. Ίδια εικόνα και στην 4η περίοδο με τους γηπεδούχους να έχουν το μομέντουμ του αγώνα και με ροτέισον να βρίσκουν λύσεις σε κάθε πίεση των φιλοξενουμένων έχοντας διαφορά ασφαλείας, 10 πόντων με σκορ 77-67 1 λεπτό πριν το τέλος. Στο σημείο εκείνο κάποια επιπόλαια λάθη των παικτών του ΠΑΣ σε συνδυασμό με 2 εύστοχα τρίποντα του Πυρσού έριξαν με το άκουσμα της κόρνας τη διαφορά στους 2 πόντους για να διαμορφωθεί το τελικό 77-75.

Από τους νικητές 4 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο σκόρερ τον Ασημακόπουλο με 19 πόντους και να τον ακολουθούν οι Θεοδώρου, Παπαθανασίου και Κατσίκας που πρόσθεσαν από 17, 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από τον Πυρσό πρώτοι σκόρερ οι Μουλαράς και Τάγκαλος που σημείωσαν από 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα:19-13, 20-25, 23-11, 15-24

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος):Τσάτσος 4, Πολύχρονος 2, Παπούλιας, Αμπλάς 4, Ασημακόπουλος 19(4), Παπαθανασίου 14, Φρέγκου 4, Θεοδώρου 17(3), Κούτρας, Σταμάτης , Λαούρδας, Κατσίκας 13.

ΠΥΡΣΟΣ (Σολωμός):Μουλαράς 22 (3), Κεφάλας 6, Αντζουλάτος 8, Σκούτας 5, Γιαννόπουλος 2, Τάγκαλος 20 (4), Κούγιας 3 (1), Κοροβέσης 7 (1), Κουκούλης, Αντωνόπουλος, Στρέκλας.

Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον Πρόεδρο του ΠΑΣ, Μπάμπη Νικολακόπουλο ο οποίος περνάει μια δοκιμασία αυτές τις ημέρες. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά μας!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...