“Μου διέγνωσαν καρκίνο της μήτρας”- Αποκάλυψη σοκ από γνωστό μοντέλο!

Ο γιατρός της είπε πως βρίσκεται στο τρίτο στάδιο: «Έκανα ένα τεστ ΠΑΠ ρουτίνας, του οποίου τ’ αποτελέσματα δεν βγήκαν καλά. Ο γιατρός μου, με πληροφόρησε χωρίς υπεκφυγές, πως έχω καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας».
Την αποκάλυψη σόκ έκανε το διάσημο μοντέλο Nikki Phillips στο περιοδικό «Cleo»: «Μετά απ’ αυτό, δεν κατάφερα ν’ ακούσω λέξη απ΄οσα συνέχισε να μου λέει. Τα πάντα στη ζωή μου ήρθαν πάνω κάτω. Νομίζεις πως είσαι άτρωτος, και πως ποτέ δεν θα αρρωστήσεις από καρκίνο».

Μόλις της έγινε γνωστό παράτησε την καριέρα της και ξεκίνησε θεραπεία! Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθούν τα μεγάλα καρκινικά κύτταρα από τον τράχηλο.

Η ίδια τονίζει: «Είχα τόσους πολλούς φίλους κάποτε, αλλά ξαφνικά κανείς δεν ήθελε πια να βγαίνει έξω μαζί μου, επειδή δεν ένιωθα και δεν ήμουν καλά για να μπορώ να βγω.

Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Νόμιζα πως ήταν οι καλύτερες φίλες μου και άρχισα να σκέφτομαι “τι έχω και δεν με θέλουν;”» και προσθέτει:

«Είχα τόσους πολλούς φίλους κάποτε, αλλά ξαφνικά κανείς δεν ήθελε πια να βγαίνει έξω μαζί μου, επειδή δεν ένιωθα και δεν ήμουν καλά για να μπορώ να βγω. Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Νόμιζα πως ήταν οι καλύτερες φίλες μου και άρχισα να σκέφτομαι “τι έχω και δεν με θέλουν;”».

Τώρα το γνωστό μοντέλο είναι μια χαρά!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...