Μπαλωμένος: Απαντά στον Κώστα Σακαρέλο και ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Σε επικοινωνία που είχε με το Nafpaktia news.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά ανέφερε απευθυνόμενος σε ένα από τα πιο ενεργά μέλη της συντονιστικής επιτροπής ότι Αγαπητέ Κώστα ήταν λάθος που δεν διευκρίνισα ότι η συντονιστική επιτροπή δεν έχει σχέση με αυτό που ανέφερα στην εκπομπή “Εκ του σύνεγγυς“. Επίσης είπε ότι Θα ήθελε δημόσια να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ξεκαθαρίζοντας ότι ο κ. Σακαρέλος ως συντονιστής της επιτροπής έκανε πάρα πολύ καλά την δουλειά σου και οι αποφάσεις της επιτροπής ήταν πάντα ομόφωνες για το κοινό καλό και ότι αυτά που ανέφερε στην εκπομπή έχουν σχέση με συγκεκριμένα άτομα που εμπλέκονται στην πολιτική και μάλιστα ένα από αυτά μέχρι σήμερα αναφέρεται απρεπώς προς στον πρόεδρο όπου βρεθεί και όπου σταθεί εμπλέκοντας και μέλη της οικογένειας του.

Αναλυτικά η επιστολή του Κώστα Σακαρέλου

Αγαπητέ Λευτέρη, στην πρόσφατη συνέντευξή σου στην εκπομπή “Εκ του σύνεγγυς” την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι, αναφερόμενος στον αγώνα των κατοίκων του Γαλατά και των όμορων Κοινοτήτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου, μεταξύ των άλλων ανέφερες:

«… Η παράταξη Λουκόπουλου επένδυσε πάνω στα συντρίμμια της γέφυρας μαζί με μια παρεούλα στον Γαλατά. Εμείς τρέχαμε, αυτοί ήταν απόντες και έρχονταν στην πλατεία του Γαλατά να μας κάνουν ανάκριση. Όταν ερχόταν ο Αντιπεριφερειάρχης, να τον βρίσουνε ή να βρίσουν τον Δήμαρχο ή όλους εμάς. Σε όποιον τους έπαιρνε εν πάσει περιπτώσει, γιατί δεν τους έπαιρνε σε όλους. Πίσω από την πλάτη τους έπαιρνε μόνο. Εγώ αυτούς τους λέω κότες! Κότες λυράτες!! Έτσι τους λέω εγώ αυτούς. Γιατί δεν έχουν το θάρρος. … Τους κάνει μάθημα ο μνημονιακός αντιδήμαρχος …..»

Η δήλωσή σου αυτή, έτσι όπως είναι διατυπωμένη, προσβάλλει όχι μόνο το κύρος και την αξιοπρέπεια των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, που στρατεύτηκαν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στον Αγώνα για το κοινό καλό, αλλά και τις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων.

Μην ξεχνάς πως πριν την αποστολή οποιασδήποτε Ανοιχτής Επιστολής στους αρμόδιους ή την ανάρτηση οποιουδήποτε Δελτίου Τύπου ή σχετικής Ανακοίνωσης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κεντρικά και περιφερειακά, ενημερώνονταν όλα τα μέλη της Επιτροπής με σχετικά e-mail πάνω σε ένα αρχικό πλαίσιο κείμενου και καλούνταν να προτείνουν σχετικές διορθώσεις, συμπληρώσεις, απαλειφές. Οι αποφάσεις επί των κειμένων ήταν ΟΛΕΣ χωρίς  ενστάσεις, διορθώσεις ή συμπληρώσεις.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα έχω την ηθική υποχρέωση να σου ζητήσω να γίνεις περισσότερο σαφής. Για να σε βοηθήσω, σου υπενθυμίζω τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, τα οποία προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν και εγκρίθηκαν από τους κατοίκους του Γαλατά και των γειτονικών χωριών, που συμμετείχαν στην ανοιχτή συγκέντρωση της 30ης Ιανουαρίου 2023 στην πλατεία του χωριού μας:

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: Πρόεδρος Κοινότητας Γαλατά

ΔΑΔΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Πρόεδρος Κοινότητας Περιθωρίου

ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Πρόεδρος Κοινότητας Ευηνοχωρίου

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: Εκπρόσωπος Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου

ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ: Εκπρόσωπος Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου

ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Εκπρόσωπος ΤΕΕ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...