Μπαλωμένος: Όχι στο έκτρωμα που πάει να γίνει στην Βαράσοβα – Ηχηρή παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο. Βίντεο

Όχι στο έκτρωμα που πάει να γίνει στην Βαράσοβα

Ηχηρή παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο

Ο Λευτέρης Μπαλωμένος σηκώνει το “λάβαρο” της αντίστασης για το ενδεχόμενο τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην Βαράσοβα. Πρώτος όχι ως προς την τοποθέτηση του γιατί την ίδια άποψη είχαν και άλλοι πρόεδροι από την Δ.Ε. Χάλκειας που τους ακούσαμε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Ο Λευτέρης Μπαλωμένος κάλεσε τον υπουργό κ. Λιβανό , τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη , τους δημάρχους Ναυπακτίας , Αγρινίου και Μεσολογγίου να πραστατέψουν την Βαράσοβα. Επίσης αναφέρθηκε και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση και να κλείσει το θέμα. Ζήτησε επίσης και την παρέμβαση της εκκλησίας του κ. Ιεροθέου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά.

Μια παρέμβαση του κ. Μπαλωμένου που θα συζητηθεί και η οποία δείχνει τις επακολουθήσει αν η εταιρεία και οι αρμόδιοι επιμήνουν να γεμίσουν ανεμογεννήτριες το Άγιον Όρος της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...