Νέα πρόσωπα στην παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ-Δείτε ποιοι στηρίζουν τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο

Νέα πρόσωπα ανακοίνωσε τελευταία η παράταξη ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΥΣΗ του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου

Ονομάζομαι Τσορτός Γιώργος, είμαι παντρεμένος με την Σοφία Βασιλακόπουλου και έχουμε δύο παιδιά.

Διατηρώ επιχείρηση εστίασης στο Γαλατά της Δ.Ε. Χάλκειας.

Έχω ασχοληθεί με τα κοινά στη περιοχή του Γαλατά στον πολιτιστικό σύλλογο αλλά και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Επίσης ήμουν μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της κοινότητας Γαλατά.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, γιατί θέλω να συμβάλλω στην ανάπτυξη της περιοχής μου. Θεωρώ ότι ο Γαλατάς και το Κρυονέρι αποτελούν μια περιοχή που έχει να δώσει πολλά στο τομέα της ανάπτυξης και του τουρισμού. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν αναδείχθηκε όπως της άξιζε.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, ενός νέου ανθρώπου με όραμα και σχέδιο για όλο το Δήμο Ναυπακτίας, ο οποίος έχει δείξει έντονο κι’ αληθινό ενδιαφέρον για τα προβλήματα αλλά και για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν.

Ζητώ την στήριξή σας ως ένας άνθρωπος νέος, οικογενειάρχης και που γνωρίζει καλά τα προβλήματα της τοπικής μας κοινότητας και θέλει να συμβάλλει στην επίλυση τους.

Ο Γαλατάς ήρθε η ώρα να βρεθεί στη θέση που του αρμόζει. Το μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Ναυπακτίας δεν πρέπει να υπολείπεται αλλά θα πρέπει να είναι πρωτοστάτης.

Ονομάζομαι Σινογεώργος Αντώνης κι έχω δύο παιδιά. Είμαι συνταξιούχος του ΙΚΑ και κατοικώ μόνιμα στη Φαμίλα.

Ασχολούμαι χρόνια με την αυτοδιοίκηση και τον Σύλλογο Φαμιλιωτών. Διετέλεσα Νομαρχιακός Σύμβουλος Ναυπακτίας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014.

Επιπλέον ασχολούμαι συνειδητά με τα καθημερινά προβλήματα του χωριού μου.

Θα είμαι υποψήφιος στην Τ.Κ. Φαμίλας της Δ.Ε. Πυλήνης.

Εμπιστεύτηκα την προσπάθεια και τις ιδέες του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, ως την πλέον κατάλληλη επιλογή για «Αλλαγή Πλεύσης» στη Φαμίλα αλλά και σε όλο το Δήμο Ναυπακτίας.

Ονομάζομαι Καρβέλλα Αγγελική(Κική) και είμαι μόνιμη κάτοικος Ναυπάκτου.

Έχω εργαστεί επί σειρά ετών ως ιδιωτική υπάλληλος.

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα συμμετέχω ως υποψήφια στην Τοπική Κοινότητα Ναυπάκτου.

Εμπιστεύτηκα τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, καθώς διακρίνεται για το ήθος και τις ικανότητες του. Είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή για το τιμόνι του Δήμου μας.

Ο Συνδυασμός «Αλλάζουμε Πλεύση» είναι μια πλούσια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία τη δύσκολη συγκυρία του Δήμου και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Ρήγας, κατάγομαι από το Δ.Δ. Δάφνης, είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως χειριστής μηχανημάτων.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο από τον οποίο κατάγομαι.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, ενός νέου ανθρώπου με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας.

Ονομάζομαι Δημητρόπουλος Βασίλης,κατάγομαι από την τοπική κοινότητα Νεοκάστρου. Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ναύπακτο, στην οποία τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τομέα της κτηνοτροφίας.

Θα είμαι υποψήφιος στο Δ.Δ. Νεοκάστρου εφόσον είμαι μόνιμος κάτοικος Νεόκαστρου. Γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής και θέλω να προσφέρω τα μέγιστα τόσο για την επίλυση αυτών όσο και για την ανάπτυξη του Νεοκάστρου.

Γνωρίζω τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και σχέδιο, γι’ αυτό επέλεξα να είμαι μέλος του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση».

Ονομάζομαι Ζάχαρης Δημήτρης, είμαι έγγαμος και πατέρας πέντε παιδιών. Διαμένω μόνιμα στη Δ.Κ. Γαλατά της Δ.Ε. Χάλκειας.

Είμαι συνταξιούχος αυτοκινητιστής.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί αγαπώ το χωριό μου και θέλω να συμβάλλω στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων, αλλά και στην ανάδειξη της περιοχής. Στόχος μου είναι να δώσω έμφαση στη τουριστική ανάπτυξη.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, ενός νέου ανθρώπου με όραμα και σχέδιο για όλο το Δήμο Ναυπακτίας, ο οποίος αποδεδειγμένα έχει υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας και θέλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη όλου του Δήμου.

Θα είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Γαλατά. Ζητώ την στήριξή σας για να βοηθήσω τον τόπο μου για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή μας.

Ονομάζομαι Λάζε Ιωάννης και μεγάλωσα στη Ναύπακτο. Είμαι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης. Εργάζομαι στο χώρο της εστίασης ως υποδιευθυντής στα ΣΕΑ Ευηνοχωρίου.

Είμαι απόφοιτος ΤΕΕ με ειδικότητα ηλεκτρονικών οπτικοακουστικών συστημάτων. Επιπλέον είμαι απόφοιτος του ΟΑΕΔ – ΤΕΕ Ρίου με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο όπου ζω και μεγαλώνω το παιδί μου. Θέλω να συμβάλλω στην ανάπτυξη της πόλης έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να μένουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Επέλεξα το Συνδυασμό «Αλλάζουμε Πλεύση», με επικεφαλής τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο, γιατί έχει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης για την πόλη μας και είναι στόχος του τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο μας.

Θα είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Ναυπάκτου και ζητώ την στήριξή σας.

Ονομάζομαι Κριστίνα Τσέκο, γεννήθηκα και ζω μόνιμα στη Δ.Κ. Γαλατά.

Σπουδάζω βρεφονηπιοκόμος σε ιδιωτική σχολή της Πάτρας και εργάζομαι στον τομέα της εστίασης.

Έχω πιστέψει στο σχέδιο του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου για τον Γαλατά και για όλο το Δήμο Ναυπακτίας, πρόκειται για έναν δραστήριο και ακέραιο άνθρωπο.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι νέοι χωρίς αγκυλώσεις του παρελθόντος, με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στον τόπο και το συμφέρον των πολλών.

Ο Συνδυασμός «Αλλάζουμε Πλεύση» αποτελεί τη σωστή επιλογή για τη νέα γενιά, τη μοναδική επιλογή για την πρόοδο σε όλο το Δήμο.

Ζητώ την στήριξή σας στη Δημοτική Κοινότητα Γάλατα.

Ονομάζομαι Μαστροκώστα Μαρία, σύζυγος του Μελίστα Ηλία. Είμαι μητέρα μιας κόρης.

Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά κατά το παρελθόν με την εστίαση αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι ο εθελοντισμός.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί ο Δήμος μας χρειάζεται ριζικές αλλαγές για να αναδειχθεί και να αναπτυχθεί.

Εμπιστεύτηκα τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο και την ομάδα του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση», καθώς απαρτίζεται από νέους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να δώσουν νέες ιδέες και λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου μας.

Θα είμαι υποψήφια στην Τ.Κ. Φαμίλας και ζητώ την στήριξή σας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...