Ο Σπύρος Τσέλιος είναι έπειτα από εισήγηση του δημάρχου Ναυπακτίας και απόφαση κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο,ο νέος πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου.

Την εισήγηση για την τοποθέτση του,έκανε χθες ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας,ενώ ανακοινώθηκε στο σύνολό του το επταμελές διοικητικό συμβούλιο του οργάνου.

Σύμφωνα με την εισήγηση,τα 5 μέλη με τους αναπληρωματικούς τους, προέρχονται από τη δ.ε.Ναυπάκτου,ένα μέλος από την δ.ε.Αντιρρίου και έναν εκπρόσωπο από το λιμενικό τμήμα Ναυπάκτου.Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν,εκπρόσωπος του λιμενικού τμήματος ορίζεται η διοικητής του τμήματος κ.Μαρία Θωμοπούλου με αναπληρωτή τον αρχικελευστή κ.Νικόλαο Λιακόπουλο.

Η πρόταση λοιπόν του δημάρχου είναι ως πρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Τσέλιος με αναπληρώτρια την κ.Μαρία Ζιαμπάρα.Αντιπρόσωπος της δ.ε.Ναυπάκτου ορίστηκε η κ. Μαρίνα Πατακοπούλου με αναπληρώτρια την κ.Πολυξένη Βλαχάκη,ο κ.Παναγιώτης Λαγαρός με αναπληρωτή τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου κ.Μένιο Χάρο,ο κ.Ιωάννης Υφαντής με αναπληρωτή τον κ. Δημήτρη Καρκατσούλη,από την δ.ε.Αντιρρίου η κ.Αγγελοπούλου Θεοδώρα με αναπληρώτρια την κ.Πατογιάννη Κρυσταλλία και από την Ενωτική πρωτοβουλία μέλος ο κ. Βασίλειος Σμπούκης με αναπληρωτή τον κ.Ευθύμιο Χασάπη

Οι προκλήσεις φυσικά τόσο για τον ίδιο τον πρόεδρο Σπύρο Τσέλιο όσο και το υπόλοιπο δ.σ. του Λιμενικού ταμείου είναι μεγάλες μετά την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο απερχόμενος πρόεδρος Αντώνης Φράγκος μετά από μια πλούσια και δημιουργική θητεία με αποκορύφωμα τόσο το επικειμενο έργο του πεζοδιδρόμου Γριμπόβου-Λιμανιού,την κατασκευή του τουριστικού καταφυγίου,την πλωτή εξέδρα έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου,την αναμόρφωση του αλσυλλίου του Γριμπόβου,τις σπηλαιώσεις του λιμανιού και την υπαγωγή των περιοχών Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής στη ζώνη αρμοδιότητας του ταμείου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...